Valitut suodattimet

BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka

MAHTAVAT MAASTORENKAAT BF GOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2

Jos haluat nelivedostasi kaiken ilon irti, nämä ympärivuotiseen käyttöön sopivat 4x4-renkaat auttavat puristamaan kaiken autosi suorituskyvystä. All-Terrain T/A KO2 BF Goodrich renkaat sopivat niin kookkaisiinkin katumaastureihin kuin kuorma-autoihinkin, ja näillä renkailla uskaltaa lähteä maastoon järeämmälläkin menopelillä. Vetoteho ei lopu vaan nämä BF Goodrich All Terrain KO2 TA SUV-renkaat puskevat autosi eteenpäin niissäkin tilanteissa, joissa usko alkaa loppua. Ne eivät petä pehmeälläkään alustalla, joten pysyt liikkeessä myös mutaisella tiellä tai hangessa. Näille renkaille on annettu runsaasti lupauksia – haluatko yrittää lunastaa ne?

BFGoodrich on yhdysvaltalainen rengasvalmistaja, joka amerikkalaiseen tyyliin osaa arvostaa isoja asioita. Niinpä tuotesuunnittelussa katumaasturit on nostettu esille ja niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta missä tahansa maastossa selviävinä työkoneina on haluttu vaalia. All-Terrain renkaat ovat yksi tuotekehityksen päätepiste, jossa joka vuodenaikaan sopivat renkaat on varusteltu sivuseinämillä, jotka kestävät kivien iskut ja kovankin kosketuksen. Renkaiden käyttöikää on tahdottu pidentää kulutuspinnan modernilla muotoilulla. Jos nautit autosi haastamisesta erilaisissa ympäristöissä, tulee näistä renkaista varmasti parhaat kaverisi.

BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 renkaat kotiinkuljetuksella

Massiivisien renkaiden ostaminen on aina oma operaationsa. Meidän kauttamme löytyy varmasti paitsi kilpailukykyinen BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 hinta, myös helpoin ostotapa. Useat yhteistyökumppanimme tarjoavat kotiinkuljetusta, tai mahdollisesti uusien renkaiden toimitusta suoraan asennukseen. Näin ollen et joudu itse kuljettamaan edes takaisin isoja renkaita, vaan voit rullata suoraan vaihtopalveluun. Isompien renkaiden kanssa suosittelemme käyttämään ammattilaista renkaiden vaihdossa, sillä raskaat renkaat vaativat omat työkalunsa tasapainoisen lopputuloksen saavuttamiseksi. BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 tarjous on ainutlaatuinen hinta vain sinulle, ja seuraamme hintakehitystä tarkkaan. Ja niin tekevät myyjäpartnerimmekin. Olemme melko vakuuttuneita siitä, että et löydä internetistä parempia hintoja näille renkaille.

BF Goodrich renkaat All-Terrain T/A KO2 hinta vaihtelee renkaiden koon sekä myyjän mukaan, joten kannattaa varata muutama minuutti vertailulle. Mutta sen pidempään ei ostoprosessi vie, jos asioit meidän kauttamme. Olemme listanneet saatavuuden sinulle valmiiksi, ja sivultamme näet hetkessä parhaimmat tarjoukset maastoauton renkaille. Haluamme varustaa sinut mahdollisimman nopeasti uusiin seikkailuihin. Saat samasta kaupasta myös erilaiset huoltoon ja ylläpitoon tarvittavat aineet ja välineet, ja talviajon täydentävät lumiketjut. Monipuolinen varustelu viimeistelee tutkimusretket niihinkin maastoihin, missä et ole ennen ajellut. Rengasvalmistaja markkinoi näitä kaikkien aikojen kovimpina maastorenkainaan – nyt voit kokeilla, oletko samaa mieltä mainosten kanssa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 47
näytä lisää 20
alkaen 47
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun