Valitut suodattimet

BF Goodrich Advantage Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

ESITTELYSSÄ BF GOODRICH ADVANTAGE RENKAAT

BFGoodrich on amerikkalainen rengasvalmistaja, jonka valikoimasta löytyy ratkaisu monen erilaisen ajoneuvotyypin rengastarpeisiin. Nämä BF Goodrich renkaat Advantage mallissa ovat niin suositut, että ne ovat usein myyjiltä loppu – ikävä myydä eioota, mutta koska kyseessä ovat hintaluokassaan huikean hyvät renkaat, viidakkorumpu usein tietää kertoa koska rengasta on saatavilla. Tätä mallia on saatavilla sekä henkilöautolle että katumaastureille. Harvoin kuulemme, että renkaita kehutaan kauniiksi, mutta näiden renkaiden kohdalla olemme kuulleet kuinka ne ovat poikkeuksellisen hyvännäköiset.

Arvosteluissa käy ilmi myös se, että BF Goodrich renkaat Advantage hinta on kohdallaan, sillä useista tähdistä ja kiittävistä arvioista huolimatta rengas on suhteellisen huokea. BF Goodrichin tavoite on tehdä ajamisesta taas hauskaa, ja siihen tarvitaan aina hyviä, varmoja renkaita. Näin kuljettajan ei tarvitse murehtia siitä, mitä hänen alapuolellaan tapahtuu vaan hän voi keskittyä tiehen ja nauttia autoilun parhaista puolista. Sitä ei myöskään häiritse BF Goodrich Advantage melu, sillä renkaat ovat saaneet kiitettäviä arvosanoja omistajiltaan mitä tulee ääneen.

BF GOODRICH ADVANTAGE HINTA VERKKOKAUPOISTA

Ja kun puhutaan ajamisen ilosta, harva ajattelee että auton välttämättömät huolto- ja ylläpitotoimet olisivat osa sitä riemua. Siksi me olemmekin tehneet jo puolet työstä puolestasi, ja selvittäneet mikä on paras BF Goodrich Advantage tarjous. On tärkeää, että kuskit voivat keskittyä siihen mikä on oleellista, ja tien päällä siitä pitävät huolen hyvät renkaat – ja tien ulkopuolella me. Täytä siis rengassovittimeen autosi vaatimukset, ja pian edessäsi on BF Goodrich Advantage halvin hinta. Kannattaa tarttua tarjoukseen nopeasti ennen kuin se päättyy, sillä rengasmarkkinoilla huomataan kohonnut kysyntä!

Rengasvalmistaja on ajonautinnon lisäksi kiinnittänyt erityisesti huomiota renkaan käyttöikään, maksimoiden jarrutuspidon ominaisuuksien säilymisen ja toisaalta tarjoten renkaalle mahdollisimman paljon kilometrejä. Kestävät renkaat ovat yksi autoilijan ekoteoista, joilla autoilusta voi tehdä ympäristöystävällisempää. Muita tiedostavalle kuskille tärkeitä asioita ovat esimerkiksi vierintävastus, joka vaikuttaa suoraan auton bensankulutukseen. Tähän ovat myös BF Goodrichin insinöörit kiinnittäneet huomiota, luvaten tämänkin ominaisuuden kehittyneen uusimmissa Advantage-renkaissa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 120
näytä lisää 20
alkaen 120
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun