Valitut suodattimet

BF Goodrich Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

BF Goodrich renkaat

BF Goodrich renkaat kuuluvat suurempaan Michelin renkaiden perheeseen. Alun perin amerikkalainen yritys aloitti jo 1800-luvun lopussa ja vaikka renkaiden valmistus onkin nykyään ranskalaisten hallussa, leimaa yritystä sen amerikkalais-tyylinen kilpailuhaluisuus. BF Goodrich onkin tunnettu niin kilparadoilta kuin villeistä haasteistaan, joita yritys on itselleen asettanut. Tehdas on valmistanut, niin ensimmäiset renkaat joilla ylitettiin Yhdysvallat ja tehnyt renkaita avaruussukkuloille. Tämän lisäksi BF Goodrichin renkailla on voitettu niin Euroopan ralleja, legendaarisia Indianapolis 500 kilpailuita kuin useita Dakar rallejakin. Vuosien saatossa BF Goodrich renkaat ovat asettaneet koko alalle uusia standardeja renkaiden kestävyyteen liittyen. Todisteita kestävyydestä ovat muun muassa, ensimmäiset sisäkumittomat renkaat Yhdysvaltain markkinoilla ja maailman ensimmäiset puhkeamattomat renkaat jo 60-luvulla. Näin ollen kestävyys ja BF Goodrich ovat tulleet melkein synonyymeiksi rengas markkinoilla.

Tehdas valmistaa monipuolisesti renkaita kaikkiin tarpeisiin, henkilöautoista, maastoautoihin aina suuriin rekkoihin. Tehtaalla on erityisen hyvä maine maasto ajoon tarkoitettujen renkaiden valmistajana. Tehtaan kokemus niin Euroopan ralliradoilta kuin Dakaristakin on osattu hyödyntää, myös kuluttajille tarkoitettuihin ajoneuvoihin. BF Goodrich valmistaa neljää erilaista nelivedoille tarkoitettua rengasta, joista jokaista on painotettu hieman erilaiseen käyttöön – toinen sopii paremmin kaupunkiin, toinen taas mudalle ja kaksi on suunniteltu tasaisesti maastoa ja maantietä ajatellen. Kilpailuja varten kehitetty innovaatio on tehnyt myös normaaleista tehdas renkaista poikkeuksellisen kestäviä ja pitäviä.

Henkilöautoille tarkoitetuista renkaista esimerkiksi BF Goodrich g-Force Stud on hyvä esimerkki renkaiden laadusta. Erityisesti huonokuntoisille, sohjoisisille ja lumisille teille suunnatta g-Force Stud on hyvä yhdistelmä kestävyyttä, pitoa ja ajomukavuutta ilman, että renkaan hinta olisi noussut liikaa. Tekniikan Maailma arvosteli renkaan 2013 vuoden 9. parhaaksi ja mainitsi erityiseksi plussaksi sen hiljaisuuden. G-Force Stud onkin erinomainen valinta eteläisen Suomen vaihteleviin talvioloihin, missä ajomukavuus saattaa olla tärkeämpi kuin absoluuttinen ajopito.

BF Goodrich renkaat tarjoavat hyvää hinta-laatusuhdetta Suomen haastaviin ajo-olosuhteisiin.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 503
näytä lisää 20
alkaen 503
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun