Valitut suodattimet

Sailun Ice Blazer WS T3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

EDULLISET SAILUN ICE BLAZER WS T3 RENKAAT

Jos olet liikkeellä tiukemmalla budjetilla, tai haluat muuten vain kokeilla uuden sukupolven edullisia renkaita, ovat kiinalaisen Sailun-rengasvalmistajan renkaat harkinnan arvoinen vaihtoehto. Sailun renkaat Ice Blazer WS T3 ovat alle 20 vuotta vanhan, uuden aasialaisen tulokkaan nastarenkaat, jotka kilpailevat muiden talvirenkaiden kanssa ennen kaikkea hinnalla ja hyvällä hinta-laatusuhteella. Sailun valmistaa renkaita sekä henkilöautoihin että hieman isompiin malleihin, kuten katumaastureihin, ja myös Ice Blazer WS3 Sailun nastarenkaat löydät monesta eri kokoluokasta. Voit tarkistaa sopivuuden omaan kulkuneuvoosi varmistamalla nykyisten renkaiden koon joko auton ohjekirjasta tai renkaan sivuvallista löytyvistä tiedoista, joista näet niin renkaan koon, kantokyvyn sekä nopeusluokan ja monia muita tärkeitä tietoja.

Sailun Ice Blazer WS T3 melu on myös mitattu, eikä se ole saanut käyttäjiltä moitteita. Nämä nastarenkaat ovat saaneet kiitosta myös kestävyydestään: niiden käyttöikä on hintaluokassaan huikea. Talvirenkaille suositellaan maksimissaan kuuden vuoden käyttöaikaa, sillä tämän jälkeen niiden pito-ominaisuuden kärsivät parhaimmillakin renkailla. Talvirenkaiden lakisääteinen urasyvyys on 3 milliä, ja se tulisi myös tarkastaa säännöllisesti. Lakisääteinen raja on melko matalalle määritelty, joten turvallisuuden varmistamiseksi vaihto kannattaa suorittaa jo ennen kuin laki määrää. Vaikka rengas ei olisi aktiivisesti käytössä, sen kumiseos kärsii säilytyksessä ja kymmenessä vuodessa myös rengas voi ”mennä vanhaksi”. Mistä sitten ostaa uudet nastarenkaat?

Löydä paras Sailun Ice Blazer WS T3 hinta

Jos haluat löytää halvimman Sailun renkaat Ice Blazer WS T3 hinta tarjouksen, kannattaa etsintä aloittaa internetistä. Hintavertailuumme on kerätty runsaasti eri myyjien edullisimpia tarjouksia, joista on helppo valita sopiva toimittaja. Sailun Ice Blazer WS T3 halvin hinta riippuu myös ajankohdasta, joten kun sopiva tarjous tulee vastaan, siihen kannattaa tarttua. Päivitämme hintavertailun säännöllisin väliajoin, eli hintatiedot ovat aina ajan tasalla ja kertovat tarkkaa dataa siitä, minkälaisessa hintaluokassa näillä renkailla liikutaan. Olemme iloisia, että voimme vuodenajasta riippumatta tarjota hyviä tarjouksia myös talvirenkaista!

Kun paras Sailun Ice Blazer WS T3 tarjous löytyy, kannattaa samaan ostoskoriin klikkailla myös muut talviajon tarvikkeet. Onhan autossasi ehjä ja kestävä hinauskyösi, sekä purkillinen pienirakeista soraa pahimpia ansoja varten? Nykyään moni hankkii lisää ajomukavuutta sisälämmittimillä, eikä sellainen olekaan hullumpi investointi Suomen oloissa. Suosittelemme jokaista kuskia tekemään listan, josta on helppo tarkastaa auton varustus sekä renkaiden ostoajankohta: näin varmistat sen, etteivät renkaat pääse vanhenemaan eikä ajoturvallisuus vaarannu sen vuoksi.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 57
näytä lisää 20
alkaen 57
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun