Valitut suodattimet

Sailun Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

Osta laadukkaat Sailun renkaat

Sailun on tunnettu renkaiden valmistaja, joka alkoi panostamaan vuonna 2002 rengastuotannon kehitykseen kotimaassaan Kiinassa. Jo ennen tätä se vei markkinoille halpoja, mutta silti laadukkaita renkaita. Tällä hetkellä Sailunilla on taloudellinen kehitys- ja tutkimuskeskus Quingdaossa. Sailun renkaat hyötyy samassa kaupungissa olevasta yliopistosta, joka auttaa sitä tuotekehityksessä. Tutkijat auttavat materiaalien ja ominaisuuksien kehittämisessä, sekä avustavat myös eri renkaiden testauksessa. Tämä on maan ensimmäinen rengastehdas, joka konkreettisella tavalla yhdistää teollisen renkaiden valmistuksen ja niiden tutkimuksen. Tehtaan uskotaan olevan maassa ensimmäinen askel kohti uuden sukupolven rengasmateriaalien valmistusta. Tehtaan ja yliopiston yhteistyön avulla pystytään tuottamaan aina turvallisempia ja ominaisuuksiltaan parempia renkaita. Yhteistyö hyödyttää sekä rengasvalmistajaa että tieteellistä yhteisöä.

Sailun renkaat erityyppisiin ajoneuvoihin

Sailunin valikoimasta löydät renkaat useimpiin ajoneuvotyyppeihin. Ei ainoastaan henkilöautoihin, vaan myös maastoautoihin, pakettiautoihin ja kuorma-autoihin. Löydät myös renkaita nopeisiin urheiluautoihin, sekä maastoautoihin kuten jeeppeihin. Kasvava osuus renkaiden tuotannosta menee eri teollisuuksien käyttöön. Trukkien ja lastaajien kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Mineraalien ja erilaisten metallien lisääntyvä kysyntä vuorostaan kasvattaa kaivosteollisuuden tarvetta kyseisille ajoneuvoille ja niiden renkaille. Sailun renkaiden ostamiselle hyvä syy on se, että yritys pyrkii valmistamaan renkaita mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Valmistusprosessi on hiottu tehokkaaksi, ja sen lisäksi yritys on parantanut renkaiden rakennetta, jotta rengas rasittaisi mahdollisimman vähän tietä ja luontoa. Tämä näkyy muun muassa vähentyneenä polttoaineen kulutuksena. Myös renkaiden kulutuksen kestoon on todella panostettu, mikä takaa sen, että renkaat kestävät autossasi pitkän aikaa, eikä uusia renkaita tarvitse ostaa erikseen joka vuosi. Myös tämä lisää renkaiden ympäristöystävällisyyttä verrattuna muihin valmistajiin.

Sailun renkaat kokemuksia

Olemme saaneet runsaasti palautetta asiakkailtamme Sailun renkaista. Suurin osa palautteesta on positiivista, ja Sailunin panostus tuotekehitykseen todella näkyy renkaiden laadussa ja ominaisuuksissa. Sailun kesärenkaat ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, ja niiden ajo-ominaisuudet on helppo huomata ajossa. Kiitosta saa myös renkaiden loistava kulutuskestävyys ja matala polttoaineen kulutus. Ajomukavuutta parantaa myös renkaiden pieni äänitaso. Sailun renkaat testi on tuloksissa osoittautunut erittäin menestyneeksi tuotteeksi. Sailunin renkaat ovat menestyneet erittäin hyvin erilaisissa alan julkaisuissa järjestetyissä testeissä. Erityisesti renkaiden vesiliirtoa estävät ominaisuudet ja vettä syrjäyttävä kuviointi ovat keränneet testeissä erityismainintoja. Talvirenkaat on kehitetty ominaisuuksiltaan sellaisiksi, että niillä saavutetaan äärimmäisissä tilanteissa paras mahdollinen pito ja ajettavuus. Pito renkaissa säilyy myös lumisilla ja liukkailla teillä ajettaessa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 89
näytä lisää 20
alkaen 89
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun