Valitut suodattimet

Nokian WR D4 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

A-LUOKAN NOKIAN WR D4 RENKAAT

Näitä Nokian WR D 4 renkaita on kuvattu jopa uuden sukupolven talvirenkaiksi. Tämä kitkarengas on saanut EU-merkinnän ”A” useassa eri koossa kun renkaan märkäpito-ominaisuuksia on koeteltu. Nokian WR D4 renkaat on henkilöautoihin suunniteltu premium-luokan talvirengas, joka vahvistaa entisestään Nokian asemaa pohjoisten olosuhteiden parhaimpana rengasvalmistajana. Nokian lupaa, että tämän renkaan kanssa et joudu murehtimaan säätiedotusta ja todella: voit taittaa matkaa murehtimatta sitä, millaisessa kunnossa tiet ovat.

MODERNIT NOKIAN WR D4 RENKAAT

Tämä talvirengasuutuus on erinomainen vaihtoehto lämpenevien talvien aikakaudella, jolloin yhä useammin tienpinta on loskainen ja märkä enemmän kuin luminen ja jäinen. Nerokkaan urituksen ansiosta vedenpoisto on ensiluokkaista ja tuntuma tiehen säilyy vakaana. Nokian WR D 4 ovat hyvin käsiteltävät ja tiukassakin tilanteessa hallittavat kitkarenkaat. Ne ovat saaneet EU-rengasmerkinnät A- ja B-luokissa, mikä kertoo näiden olevan huippuluokan talvirenkaat.

Nokian WR D4 renkaat ovat tasapainoiset ja säilyttävät tuntuman tiehen myös käännöksissä ja kaarteissa. Nykyaikaisen teknologian ansiosta näissä renkaissa on ns.sohjolinko. Tämä rengas on rakastettu etenkin Keski-Euroopassa, jonka leudoissa talvissa märkäpito on jatkuvasti koetuksella. Nokian kehuukin näiden renkaiden tuovan mielenrauhaa märille talviteille – sitä tuskin kukaan kuljettaja voi vastustaa.

VERKKOKAUPASTA NOKIAN WR D4 HINTA

Nokian WR D4 renkaat ovat kitkarenkaat, jotka monet ostavat verkkokaupan kautta. Eri tarjoajien etsiminen, selaaminen ja hintojen vertailu on työlästä ja me tahdomme säästää sinulta aikaa ja rahaa. Kauttamme voit valita parhaan hinnan ilman, että itse selaat sivuja edes takaisin, löytämättä ehkä kuitenkaan edullisinta hintaa näille kitkarenkaille. Tahdot varmasti talvirenkaat halvalla, sillä ero hinnassa voi olla jopa kymmeniä euroja. Saman palvelun tarjoamme monille eri renkaille, ympäri vuoden, sekä palveluille, lisävarusteille kuten lumiketjuille ja huoltotarvikkeille.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 12
alkaen 12
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun