Valitut suodattimet

Nokian Hakkapeliitta R3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 RENKAAT SUOMEN TALVIIN

Vain harvasta renkaasta voi sanoa samaa kuin Hakkapeliitta R3 Nokian renkaista: ne on suunniteltu Suomessa, Suomen oloja ajatellen. Tämä nastaton talvirengas on yksi Nokian renkaiden klassikkomalleista, jotka tämä kotimainen rengasvalmistaja on kehittänyt nimenomaan pohjoisen talvia ajatellen. Nokian renkaat Hakkapeliitta R3 kitkarenkaat takaavat turvallisen ajokokemuksen niin lumisilla kuin jäisillä pinnoilla. Ja kiitos ainutlaatuisen Aramid-sivupinnoituksen, nämä renkaat kestävät mahdollisia kolhuja kilpailijoitaan paremmin – kyseessä on vahva, luotettava suomalainen talvirengas, joita valmistetaan monen eri kokoluokan autoihin aina kevyemmistä henkilöautoista SUV-mallisiin katumaastureihin. Nokialta lähtöisin oleva Nokian renkaat on saavuttanut runsaasti kansainvälistä mainetta renkailla, joiden parhaat ominaisuudet suomalaiset tunnistavat: ne tarjoavat vakautta ja tasaista suorituskykyä sekä turvaa tiellä liikkumiseen.

Renkaan erilaiset lamellit pitävät huolta ajomukavuudesta silloinkin kun ulkona sääilmiöt haittaavat näkyvyyttä ja heikentävät tuntumaa tiehen. Nokian Hakkapeliitta R3 melu ei häiritse matkustamossa, jossa matkustaminen on pahimpinakin pakkaspäivinä turvallista näiden kitkarenkaiden ansiosta. Ennakoivaan ajotapaan ja säännöllisesti huolettuun autoon yhdistettynä minimoit riskit talvisessa liikenteessä, jossa nopeasti muuttuvat sääolosuhteet voivat yllättää autoilijan. Näistä renkaista löytyvätkin loistavat lumikynnet, jotka tekevät Hakkapeliitta R3 kitkarenkaista tasapainoiset myös niissä tilanteissa, joissa vauhti muuttuu lyhyessä ajassa.

MIKÄ ON NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 HINTA?

Useimmat meistä ovat valmiita maksamaan hieman ylimääräistä siitä, että saa renkaat kotimaiselta valmistajalta, jonka suurin osan autoilijoista tuntee lapsuudesta saakka. Haluamme kuitenkin, että sinulle jää maksettavaksi vain Nokian Hakkapeliitta R3 halvin hinta, ja sitä varten olemmekin tehneet alustavan tarjouskierroksen jälleenmyyjiemme joukossa. Sivustomme Nokian Hakkapeliitta R3 hintavertailu näyttää koko skaalan eri hintavaihtoehtoja: pelkän euromäärän lisäksi kannattaa selvittää, olisiko sinulle iloa ilmaisesta kotiintoimituksesta, tai haluatko yhdistää tilaukseesi muita varusteita talviautoiluun, kuten lumiketjut. Nämä renkaat ovat menestyneet todella hyvin erilaisissa rengastesteissä, joissa niiden jää- ja lumipitoa on poikkeuksetta kehuttu, ja on jopa sanottu että tästä mallista puuttuvat ilmeiset heikkoudet.

Nokian Hakkapeliitta R3 tarjous hinnat saattavat vaihdella, mutta meidän työmme on pitää huolta että esittämämme hinnat ovat ajan tasalla. Harvalla renkaalla on tällaisia jarrutusominaisuuksia, joita vain Pohjois-Euroopan kovissa talvissa ajavat osaavat arvostaa. Eri automedioiden ylistävät arviot yhdistettynä netistä löytyviin myönteisiin käyttäjäkokemuksiin kertovat, että Nokian Hakkapeliitta-kitkarenkaat ovat kannattava investointi pohjoismaisille autoilijoille, joiden talvirengaskausi kestää useita kuukausia. Kitkarenkaat saat ottaa käyttöön heti kun se tuntuu tarpeelliselta, suositusten mukaan kun lämpötila alkaa olla jatkuvasti alle viiden plusasteen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 19
alkaen 19
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun