Valitut suodattimet

Alumiinivanteet

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Alumiinivanteet

Moni päättää asentaa autoonsa alumiinivanteet ja tähän on helppo löytää monta hyvää syytä. Monesti hinta tulee ensimmäisenä puheen aiheeksi, mutta vaikka alumiinivanteet tai aluvanteet ovat monesti teräsvanteita halvempia löytyy niistä monta muutakin etua. Me autamme sinua löytämään parhaat alumiinivanteet netistä parhaalla hinnalla! Etsi laajasta valikoimastamme haluamasi ja me etsimme sinulle aluvanteet edullisesti!

Syitä ostaa alumiinivanteet on esimerkiksi:

  • Ulkonäkö
  • Jarrutuksen parantaminen
  • Jousituksen iän kasvattaminen
  • Keveys

Ulkonäkö on monelle se tärkein syy ostaa alumiinivanteet. Alumiinivanteiden muotoilu ja värivaihtoehdot tekevät alumiinivanteista ehdottomasti näyttävän vaihtoehdon autoon kun autoon. Valinnan vapaus ulkonäössä on monen mieleen, mutta loppuen lopuksi se on oma maku kysymys. Se mikä kannattaa pitää mielessä on kuitenkin vanteiden koko. Moni haluaa isompia tai leveämpiä vanteita näyttävyyden takia, mutta tämä huonontaa auton ajo-ominaisuuksia ja saattaa myös aiheuttaa vaarallisia hankaumia lokasuojien kanssa. Eli vaikka ostaisi hienot alumiini vanteet kannattaa ne ostaa autosi suositus koossa!

Yksi positiivinen puoli alumiinivanteissa on mahdollisuus tehdä niistä kevyemmät. Kevyempi vanne vähentää rasitusta ja auton kokonaispainoa joten tämä on ehdottomasti huomion arvoinen etu. Kevyt paino ei kuitenkaan ole automaatio vaan painoon kannattaa itse kiinnittää huomiota. Edulliset alumiinivanteet voivat ollakin kevyemmät kuin kalliimmat, eli silmä tarkkana painon kannsa.

Alumiinivanteissa on myös enemmän ilman kiertoa joka parantaa jarrujen ikää. Ilmavirtaus renkaan läpi tasoittaa renkaan ja jarrujen kuumentumista. Tämän lisäksi suurempi ilmavirta pitää renkaita ja jarruja muutenkin viileämpinä. Nämä kaksi seikkaa pidentävät jarrujesi ikää. Näin ollen säästöjä syntyy myös pitkällä aikavälillä pidempien huoltovälien ansiosta!

Alumiinivanteet hinta

Alumiinivanteiden ostaminen ei ole ollut ikinä helpompaa ja meiltä löydät alumiinivanteet halvalla. Vaikka alumiinivanteiden ostamiseen on monia hyviä syitä, on monelle kuitenkin se tärkein syy niiden tyylikkyys ja ulkonäkö perinteisiin pölykapselilla varustettuihin verrattuna. Kuitenkin jokaisella autoilijalla on oma makunsa ja perinteisestä liikkeestä voi olla vaikea löytää juuri ne vanteet joita sinä kaipaat. Juuri tämän takia kannattaa ostaa aluvanteet netistä! Netissä myydään alumiinivanteet jokaiseen makuun, meidän valikoimasta voit löytää juuri ne unelmien vanteesi, eikä jotain vähän siihen suuntaan.

Nettikaupan parhaita puolia onkin juuri valikoiman laajuus ja renkaat.com auttaa sinua löytämään netin laajasta valikoimasta parhaat tuotteet. Tämän lisäksi me voimme etsiä sinulle internetin parhaat hinnat millä shoppailla uusia alumiinivanteita meidän valikoimasta löytyy niin halvat alumiinivanteet kuin ylähyllynkin tuotteet markkinoiden parhaisiin hintoihin!

Kunhan muistat muutaman muistisäännön alumiinivanteiden ostamisessa, löydät käden käänteessä omaan autoosi sopivat, sinun silmääsi miellyttävät vanteet. Netissä asioidessasi voit myös rauhassa tutkia vanteiden ominaisuudet ja vertailla niitä, jotain mitä on huomattavasti vaikeampaa tehdä kaupassa. Kun tarvitset alumiinivantaita hyvään hintaan niin renkaat.com auttaa!

Muista vain muutama helppo kohta ja pääset nauttimaan erinomaisesta ajokokemuksesta:

  • Etsi alumiinivanteita joiden pultitus sopii autoosi
  • Jos et halua tehdä suurempia säätöjä, osta vanteet jotka ovat auton valmistajan suosittelemaa kokoa
  • Vertaile ja löydä suosikkisi

Kun olet löytänyt haluamasi, niin me autamme sinua tilaamaan vanteet helposti ja erinomaiseen hintaan!

Hakuasi vastaavia tuotteita ei ole enempää.

Tällä kaupalla ei ole tällä hetkellä tarjouksia

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 46193
näytä lisää 20
alkaen 46193
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun