Valitut suodattimet

Maxxis Victra Sport 5 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

MILLAISET OVAT MAXXIS VICTRA SPORT 5 RENKAAT?

Vaikka Maxxis renkaat kuuluvatkin kymmenen suurimman rengasvalmistajan joukkoon maailmassa, eivät nämä taiwanilaiset renkaat ole kaikille autoilijoille tuttuja. Maxxiksen rengastehtaalta tulee kumipyöriä niin polkupyöriin kuin autoihin, ja nyt he ovat lanseeranneet uudet Maxxis Victra Sport 5 kesärenkaat, joille on luvattu edustavan korkean suorituskyvyn kesärenkaita hintatietoiselle kuluttajalle. Vaikka Maxxis renkaat Victra Sport 5 mallissa olisivat aivan uusi tuttavuus, löytyy internetistä paljon positiivisia asiakaskertomuksia erityisesti englanninkielisiltä rengassivustoilta. Tuoreissa testeissä nämä renkaat ovat pärjänneet kiitettävästi, ja käyttäjät kertovat olleensa ensin skeptisiä, sitten iloisesti yllättyneitä. Huippurenkaat, monet julistavat.

Renkaita pidempään käyttäneiden mukaan Maxxis Victra Sport 5 melu on miellyttävän matala, ja moniin on tehnyt vaikutuksen se laatu mitä erittäin edullisella hinnalla on saatavilla. Luvassa lienee uuden, edullisemman hintaluokan renkaiden vallankumous, sen verran kovan palan nämä aasialaiset uutuudet tarjoilevat vanhoille rengastaloille. Maxxis Victra Sport 5 hinta on sitä luokkaa, että uuden rengassarjan hankinta ei voi jäädä euroista kiinni. On kaikkien tielläliikkujien etu, että myös halvempien rengasmerkkien tuotteet tarjoavat turvallisuutta, sillä kaikkien budjetti ei taivu luksusluokan renkaisiin. Kymmenien tuhansien kilometrien myötä kommentoivat käyttäjät kiittelivät sitä, ettei rengas herkästi lähde vesiliirtoon ja kosteallakin tienpinnalla se säilyttää käsiteltävyytensä.

MAXXIS VICTRA SPORT 5 HINTA NETTIKAUPASSA

Kun etsinnässä on tällainen loistava tuote, joka ei ole vielä kovin tunnettu, on kannattavinta kääntyä verkkokauppojen puoleen. Maxxisin kesärenkaita löytyy monelta yhteistyökauppiaaltamme, ja heiltä löytyy taatusti myös maan edullisin Maxxis Victra Sport 5 tarjous. Rengassarjalle jää todennäköisesti niin vähän hintaa, että samalla rahalla voi jo ostaa muutaman vararenkaan – näin mahdollisen rengasrikon sattuessa pääset vähemmällä ja saat pidettyä autosi renkaat yhtenäisinä. Renkaissa täytyy säännöllisesti tarkastaa rengaspaineet ja renkaiden yleiskunto, jotta yllättävä kuluma tai pieni lohkeama ei aiheuta suurempaa vahinkoa. Mikäli renkaassa on näkyvä vaurio, kuten esimerkiksi lommo tai viilto, vie rengas asiantuntijan tarkastettavaksi.

Maxxis renkaat Victra Sport 5 halvin hinta pitää huolen siitä, ettei kaikki autoiluun varatut rahat kulu pelkkiin uusiin renkaisiin. Renkaita ei tietenkään tarvitse uusia joka vuosi, eikä mitään yksiselitteistä aikaa ole jolloin renkaat on välttämättä vaihdettava uudempiin. Kuitenkin kymmenen vuoden käyttöikä on ehdoton maksimi, ja tiesithän että renkaan valmistusajankohta löytyy myös renkaasta? Myös kilometrejä kannattaa laskea: kymmenien tuhansien kilometrien jälkeen rengas on varmasti saanut osumaa tai kulunut epätasaisesti, ja se pitäisi vähintään huollattaa ja tarkastuttaa ammattilaisilla.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 68
näytä lisää 20
alkaen 68
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun