Valitut suodattimet

Maxxis Ardent Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Myyjä


MAXXIS ARDENT RENKAAT POLKUPYÖRÄÄN

Jos etsit erinomaisia yleisrenkaita monipuoliseen käyttöön, olet löytänyt mitä haet. Maxxis renkaat Ardent -mallissa ovat erinomainen esimerkki miellyttävästi poljettavista, kestävistä perusrenkaista jotka palvelevat monenlaisen pyöräilijän tarpeita. Nämä Maxxisin suosikkirenkaat ovat juuri ne, mitä aktiivinen arkipyöräilijä kaipaa. Monikäyttöiset, tasavarmat ja erinomaisen tuntopinnan omaavat. Näillä renkailla kelpaa polkea lähes joka säällä. Pahimmille pääkalloilmoille kannattaa valita nastallinen polkupyörän rengas, mutta muuten näillä Ardent-renkailla voi polkea liki ympäri vuoden.

Toiset kuvailevat näitä renkaita ”hienostuneiksi”. Hyvästä tuntumasta huolimatta Maxxis Ardent melu ei häiritse ajossa. Ohjautuvuus on hyvä ja renkaalla on erinomainen ote tiehen. Taiwanilainen Maxxis on pyrkinyt löytämään tavan minimoida vierintävastus tässä rengasmallissa, ja onkin onnistunut siinä kiitettävästi. Ardent-rengasta mainostetaan renkaaksi, joka ”pystyy mihin vain”. Tämä rengas on todellinen joka paikan höylä, joka tuottaa sopeutuvaisuudellaan iloa ajajalleen. Jos eksytkin tavalliselta työmatkaltasi, et joudu pelkäämään maaston muutoksia sillä tämä rengas kestää kyllä ne.

PARAS MAHDOLLINEN MAXXIS ARDENT HINTA

Maxxis Ardent halvin hinta on helppo löytää rengaskonfiguraattorimme avulla. Pyöräilijä yleensä tuntee hyvin renkaansa, ja näin ollen tietää minkä kokoista rengasta etsii. Maxxis renkaat Ardent hinta riippuu eniten myyjästä, mutta ole huoleti: kansainväliset yhteistyökumppanimme ovat juuri niitä tahoja, joilta haluat ostaa pyörääsi renkaat. Kattavien keskusvarastojen ja nopeiden toimitusten ansiosta kumppanimyyjämme pystyvät tarjoamaan huikeita hintoja. Jos ennen oikeaa rengasta on täytynyt etsiä useissa kivijalkaliikkeissä kierrellen, nykyään netin kautta renkaiden ostaminen on helppoa. Vaikeaa on vain löytää edullisimman hinnan tarjoava jälleenmyyjä, sillä kyseessä on suorastaan runsauden pula.

Kun löytyy oikea Maxxis Ardent tarjous, siihen kannattaa tarttua nopeasti. Hintoja tarkastetaan säännöllisin väliajoin – toisinaan alaspäin, mutta jos kysyntää on runsaasti, saattavat partnerimme myös korottaa hintoja. Teemme yhteistyötä vain luotettavien rengasmyyjien kanssa. Heiltä löytyy myös osaavat asiakaspalvelijat, jotka mielellään neuvovat asiakkaita löytämään parhaimmat renkaat niin autoon, pyörään kuin vaikka kottikärryyn. Meidän tavoitteemme on tehdä renkaiden ostamisesta yksinkertaista ja edullista.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 10
alkaen 10
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun