Valitut suodattimet

Sava Intensa UHP 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

SAVA INTENSA UHP 2 RENKAAT VERKKOKAUPASTA

Jos haluat autoosi edulliset, eurooppalaiset renkaat, slovenialaisen Sava-merkin renkaat ovat harkinnan arvoinen vaihtoehto. Sava renkaat Intensa UHP 2 ovat kohtuuhintaiset kesärenkaat henkilöautoon. Vertailuissa nämä renkaat ovat saaneet mainintoja etenkin siitä, että Sava Intensa UHP 2 melu on hyvin alhainen. Nämä kesärenkaat loistavat erityisesti kuivilla maanteillä, joilla niiden käsiteltävyys ja ohjaustuntuma on testikäyttäjien mukaan poikkeuksellisen hyvä. Märkiä olosuhteita varten renkaiden materiaaliin on lisätty silica-seosta, joka tarjoaa parempaa tarttumapintaa. Sava on osa Goodyearin rengasimperiumia, joten näiden rengasmerkkien välillä on varmasti positiivisia yhtäläisyyksiä ja uutuustuotteiden suunnittelussa hyödynnetään synergiaetua.

Myös vierintävastuksen laskeminen on ollut Savan suunnittelijoiden tavoitteena. Matala vierintävastus vaikuttaa välittömästi paitsi auton tuottamiin päästöihin myös polttoaineen kulutukseen. Oikeanlaiset renkaat ovat hyvä tapa vaikuttaa autoilun hiilijalanjälkeen ja arkiajon aiheuttamiin kuluihin. Vierintävastus ei ole jotain, minkä maallikot voivat itse arvioida vaan se mitataan laboratoriossa, mutta luonnollisesti jokainen autoilija voi päätellä bensakuiteista renkaiden vaikutuksen.

SAVA INTENSA UHP 2 HINTA NETISTÄ

Sava renkaat Intensa UHP 2 hinta vertailu on mutkatonta kun löydät sivustollemme. Hyödyntääksesi paras Sava Intensa UHP 2 tarjous sinun on tiedettävä vain renkaasi mitat. Kokomerkinnät löytyvät paitsi autosi käyttöoppaasta myös renkaan sivuvallista, jonka numerosarjaa kannattaa opetella tulkitsemaan. Tämä tieto on tarpeen aina rengaskaupoilla. Merkinnöistä selviää renkaan leveys, sen profiilisuhde, rakenne ja vanteen koko sekä myös muita tietoja valmistajasta riippuen. Auton manuaali kannattaakin säilyttää tallessa, sillä siitä löytyy varmimmin auton valmistusvuotta ja mallia vastaava tieto.

Sava Intensa UHP 2 halvin hinta riippuu myyjästä. Meiltä löydät useamman jälleenmyyjän valikoiman sekä ajankohtaiset hinnat. Olemme järjestäneet puolestasi pienen tarjouskilpailun, jotta sinun roolisi on valita se hinta ja palvelu, joka vastaa eniten omia toiveitasi. On mahdollista tilata renkaat suoraan asennusliikkeeseen, jolloin et joudu turhaan itse hommiin vaan voit jättää renkaidenvaihdon ammattilaisille. Parhaimmillaan säästät sekä aikaa että rahaa. Asiantuntijat hoitavat myös vaihtoon jäävien talvirenkaiden tarkastuksen. Jokaisen autoilijan pitäisi aina ennen liikkeelle lähtöä tarkastaa silmämääräisesti renkaiden kunto, mutta myös säännöllinen, syvällisempi kuntotarkastus on tarpeen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 60
näytä lisää 20
alkaen 60
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun