Valitut suodattimet

Mitas E 07 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Hintaluokka

Vaativaan ajon Mitas E 07 renkaat

Etsitkö toimivia ja kohtuuhintaisia endurorenkaita moottoripyörääsi? Silloin kannattaa tsekata E 07 Mitas renkaat, joissa kohtaa laatu ja saavutettava hinta. Myös crossirenkaiksi kutsutut endurorenkaat ovat maastossakin kestävä valinta, joka kulkee myös maanteillä. Monipuoliset endurorenkaat ovat kestävät, kuten ovat myös Mitas renkaat E 07 mallissa. Ensimmäiset Mitas-merkin renkaat on valmistettu Prahasta, ja näillä itäisessä Euroopassa kehitetyillä renkailla on pitkä historia maatalouskoneiden rengasvalmistajana. Se tarkoittaa, että Mitaksella tunnetaan vaativat maastot eikä pelätä ronkimpaakaan menoa. Nykyään Mitas on osa Trelleborgin suurta konsernia, ja vakiinnuttanut paikkansa rengasvalmistajien joukossa.

Tämä rengasmalli on käyttäjien keskuudessa tunnettu kestävyydestä ja suorituskyvystä vaihtelevilla pinnoilla. Lohkotyyppinen pintakuvia tuo pitoa ja turvaa ajoon silloinkin, kun reitille osuu yllätyksiä ja tuntuma tiehen katoaa hetkittäin. Näillä renkailla seikkailee turvallisesti maastossa ja yhtä lailla ajaa moottoritiellä tasaisella varmuudella. Monikäyttöisyys on yksi syy siihen, miksi Mitas E 07 hinta on niin kohtuullinen: endurorengas, joka taipuu myös arkiajoon. Kuten kaikki Mitaksen renkaat, myös E 07-sarja on suunniteltu käytettävyys edellä: ulkonäkö tai hienot tekniset ominaisuudet eivät ratkaise vaan se, että rengas palvelee käyttäjäänsä.

Mitas E 07 edullisesti

Sivustollamme on esillä useampikin eri Mitas E 07 tarjous, joten valinnanvaraa riittää. Vaikka renkaat voivat tuntua välillä epätodellisen halvoille, on matalille hinnoille järkevä selitys: Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisten myyjien kanssa, jolloin Suomessakin – paikassa, jossa on vähemmän moottoripyöräilijöitä kuin muualla Euroopassa – on mahdollisuus hyötyä Keski-Euroopan moottoripyöräkansan hintatasosta. Mitas renkaat E 07 hinta on niin huokea, että kannattaa tilata toinen pari varmuuden vuoksi odottamaan, sillä mikäli rengas vahingoittuu, pääset heti korvaamaan sen uudella eikä ajokausi katkea siksi, että pitäisi odottaa uutta rengasta tilalle. Suomessa valikoima on rajallisempi ja hinnat korkeammat, eli ei kannata turhaan kierrellä kivijalkaliikkeissä.

Netistä tilaamalla voit hyödyntää myös asennuskumppanin palveluita, mikäli et itse halua tehdä pyörän keväthuoltoa. Moottoripyörän keväthuollon yhteydessä on aina syytä käydä läpi renkaiden kunto, erityisesti jos ajat maastossa. Oksat ja muut terävät esineet voivat vaurioittaa rengasta huomaamattomastikin, ja tämä vaikuttaa suoraan sekä ajajan itsensä että myös muiden turvallisuuteen. Monen mielestä enduro on moottoripyöräilyn kuninkuuslaji, jossa testataan tasaisesti kaikki hyvän kuljettajan ominaisuudet. Voisi sanoa, että korkeat vaatimukset endurorenkaille näkyy myös näissä Mitaksissa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 15
alkaen 15
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun