Valitut suodattimet

Michelin Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

MICHELIN KESÄRENKAAT HELPOSTI JA NOPEASTI

Pitkän ja pimeän talven jälkeen on ihanaa vaihtaa auton alle kesärenkaat. Ne ovat yksi askel lähemmäksi lämpimämpiä, aurinkoisia autoilukelejä ja lomakautta, joka toivottavasti sujuu myös autolla matkustaen. Tällä ranskalaisella rengastalolla on yli sadan vuoden kokemus renkaiden valmistuksesta, joten valitsemalla Michelin kesärenkaat et voi erehtyä. Kannattaa kuitenkin perehtyä tarkkaan renkaan muihinkin ominaisuuksiin kuin vain valmistajaan: kesärengas on käytössä oikeastaan kolmen vuodenajan läpi, jolloin se tulee kohtaamaan runsaasti vaihtelua säätiloissa sekä erilaisia tienpintoja. Toisinaan jäistä moottoritietä, toisinaan kuoppaisia mökkiteitä. Niinpä kesärenkaan olisi hyvä olla monipuolinen ja sopeutuvainen, kaatosateita ja samalla tulikuumia tienpintoja kestävä.

KESÄRENKAAT MICHELIN MERKILTÄ

Michelin kesärenkaita ovat mm. seuraavat mallit: Latitude-mallisto, Pilot-mallisto sekä Primacy-kesärenkaat. Michelin tarjoaa useimmille näille renkaille takuun, joten paitsi että kestävät kesärenkaat Michelin hinta tarjouksella ovat jo itsessään kannattava ostos, saat vielä lisäturvaa valmistajan puolelta. Renkaiden valintaan saat apua myyjäyhteisömme asiakaspalvelusta. Uusien renkaiden valinta kannattaa aloittaa auton rekisteritietoihin tutustumalla, sillä sieltä löytyy renkaiden kokoon liittyvä informaatio: useimpiin autoihin käy ainakin kaksi eri kokoa. Kun tiedät minkä kokoista rengasta etsit, on helpompi rajata vaihtoehtoja. Rengaskauppiaiden asiantunteva henkilökunta osaa myös suositella oikeaa rengaspainetta ja ottaa kantaa esimerkiksi vannekoon muutokseen, mikäli sellainen on suunnitelmissa. Jos lomasuunnitelmissa on matka ulkomaille, kannattaa huomioida että esimerkiksi Keski-Euroopassa maanteiden nopeusrajoitukset ovat korkeammat kuin Suomessa – renkaan pitää siis pystyä tarjoamaan myös nopeutta ja hyvää käsiteltävyyttä pidemmillä matkoilla.

EDULLISIN MICHELIN KESÄRENKAAT HINTA VERKOSTA

Kun haluat ostaa Michelin kesärenkaat edullisesti, ostat ne totta kai netistä. Verkossa toimivat rengasmyyjät pystyvät kilpailemaan hinnalla paremmin kuin kivijalkaliikkeet, joilla on isot kiinteät kulut ja pienemmät varastointimahdollisuudet, sekä tietenkin rajoitetut aukioloajat. Netistä ostamalla voit suorittaa hankinnan mihin vuorokauden aikaan tahansa, silloin kun sinulle sopii. Paras mahdollinen Michelin kesärenkaat tarjous voi olla iloinen yllätys jos olet tottunut auto- ja rengaskauppojen sesongista riippuviin hintoihin, eikä kyse ole mistään kertaluontoisesta alennuksesta. Meidän vertailukoneessamme Michelin kesärenkaat hinta on pysyvästi halpa, eikä kyseessä ole hetken huuma. Michelinin laajasta tuotelistasta löydät takuulla renkaat, jotka vastaavat vaatimuksiisi: sieltä löytyy niin ympäristöystävällisiä malleja, joilla on pitkä käyttöikä ja matala vierintävastus, kuin tehokkuudesta ja nopeista kilometreistä haaveilevan lempirenkaat. Michelinin renkaat löydät lähes poikkeuksetta vertailujen kärkikastista, joten kyseessä on luotettava ja tasavarma rengas mallista riippumatta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1144
näytä lisää 20
alkaen 1144
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun