Valitut suodattimet

Gislaved Ultra Speed 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


POHJOISMAISET GISLAVED ULTRA SPEED 2 RENKAAT

Alun perin ruotsalainen Gislaved ei välttämättä ole kaikkien suomalaisten tuntema rengasmerkki, mutta sitä ei pitäisi ohittaa rengaskaupoilla. Kyseessä on nimittäin skandinaavisen kokemuksen omaava rengasvalmistaja, joka pystyy tarjoamaan myös suomalaisille sopivia renkaita. Gislavedilla on yli 150 vuoden kokemus vaativista pohjoismaisista ajo-olosuhteista, ja nämä Gislaved renkaat Ultra Speed 2 mallissa ovat saaneet kiitosta kuljettajilta siitä, että ne istuvatkin erinomaisesti Suomen sateisiin kesiin. Äärimmäiset sääilmiöt eivät haasta näitä kesärenkaita, eikä ajomukavuudenkaan osalta tarvitse tehdä kompromisseja: Gislaved Ultra Speed 2 melu on asiakaskokemusten mukaan matala.

Suomalaiset maantiet saattavat tuottaa kesälläkin kuskeille yllätyksiä, sillä monet mökkitiet kärsivät kelirikosta talven aikana. Usein omalle kesäpaikalle vievän tien kunto selviää vasta kevään ensimmäisellä mökkireissulla kun lumet sulavat, ja silloin kesärenkaiden on hyvä olla lujaa tekoa. Gislavedissa on hinta-laatusuhde kohdallaan.

LOMPAKKOA HIVELEVÄ GISVALED ULTRA SPEED 2 HINTA

Gislavedin renkaiden omistajista useat mainitsevat varmasti parhaaksi ominaisuudeksi edullisen hinnan. Gislaved Ultra Speed 2 halvin hinta on erittäin kilpailukykyinen myös aggressiivisesti markkinoille pyrkiviä aasialaisia uusia rengasbrändejä vastaan, ja nyt tilaisuus on saada samalla rahalla länsinaapurin kehittämä tuote – sellainen, joka varmasti palvelee suomalaisen autoilijan tarpeita. Gislaved renkaat Ultra Speed 2 hinta kannattaa ehdottomasti vertailla, ja sitä varten sinun tarvitsee tietää vain autosi renkaiden koko. Se selviää paitsi tällä hetkellä käytössä olevista renkaista, myös auton manuaalista. Täyttämällä tiedot rengashakukoneeseemme, saat hetkessä tietää kellä jälleenmyyjällä on antaa paras Gislaved Ultra Speed 2 tarjous.

Gislaved on loistava vaihtoehto hintatietoiselle autoilijalle. Jos erityistä syytä hankkia premium-luokan renkaat ei ole, kannattaa antaa mahdollisuus näille matalamman kustannustason renkaille. Monet niistä voivat yllättää iloisesti, ja etenkin Gislavedin Ultra Speed-kesärenkaat ovat saaneet runsaasti kehuja sekä positiivisia arvosanoja käyttäjiltä. Uusia renkaita hankkiessa on hyvä pitää mielessä myös vähemmän tunnetut merkit, sillä niiden joukosta löytyy todellisia aarteita. Renkaissa säästetyn rahan voi käyttää auton yleisen varustelutason paranteluun, ja esimerkiksi auton ensiapulaukku sekä vararengas tulisi uusia muutaman vuoden välein. Kaikki nämä ovat tapoja tehdä autostasi turvallisempi ja tehokkaampi liikkumisväline.

Hakuasi vastaavia tuotteita ei ole enempää.

Tällä kaupalla ei ole tällä hetkellä tarjouksia

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 45513
näytä lisää 20
alkaen 45513
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun