Valitut suodattimet

225 40 R18 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


UUDET KESÄRENKAAT 225 40 r18

Onko edellisten kesärenkaiden ajokilometrit tulleet täyteen? Tervetuloa rengasostoksille Renkaat.com-sivuston kautta, jossa yhdellä sivulla näet paitsi tarjolla olevat renkaat myös parhaat hinnat niille. Meidän kauttamme saat halvat kesärenkaat 225 40 18 koossa, milloin tahansa. Suosittelemmekin ajoittamaan vaihdon alkusyksyyn, jolloin saat tuplahyödyn ajoituksesta: sen lisäksi, että saat ajaa syksyn uusien renkaiden tarjoamalla täydellä turvallisuudella, on keväällä mukava aloittaa kesärengaskausi jo valmiiksi sisäänajetuilla renkailla. 225 40 r18 kesärenkaat voit ostaa yksittäin tai sarjassa, tosin asiantuntijat suosittelevat vahvasti sitä, että niin etu- ja taka-akselilla on samat renkaat. Muista myös tasapainotus!

Ovatko rengasmerkinnät jo tutut sinulle? Kokoluokan ensimmäisenä oleva numerosarja, 225, viittaa renkaan leveyteen millimetreissä. Seuraava numero, eli 225 40 18 kesärenkaat kohdalla juuri ”40”, viittaa renkaan profiilisuhteeseen, eli kuinka monta prosenttia renkaan korkeus on poikkileikkausleveydestä. ”R”-kirjain kertoo siitä, että kyseinen rengas on vyörengas. Tällä kirjaimella indikoidaan renkaan rakenne. Viimeinen käyttämämme lukema on vanteen koko, eli halkaisija tuumissa. Sen lisäksi renkaista voi löytää lisätietoa, kuten kuormitus- ja nopeusluokat. Meidän asiakkaitamme kiinnostaa tietysti myös yksi tärkeä numero: kesärenkaat 225 40 r18 hinta.

KESÄRENKAAT 225 40 18 SIELTÄ MISTÄ TAHDOT

Renkaat.com-sivustolla riittää valinnanvaraa, kun tahdot halvat kesärenkaat 225 40 18. Useamman eri myyjän ansiosta et joudu tyytymään ensimmäiseen tarjoukseen vaan voit valita jo valmiiksi kilpailutetuista hinnoista sinulle sopivimman. 225 40 18 kesärenkaat saat jopa muutaman arkipäivän sisällä kotiovellesi, eli ainakaan hidasta toimitusta ei voi käyttää tekosyynä jättää uuden rengassarjan osto hoitamatta. Voit tilata myös uuden vararenkaan tai mikäli säilytystilasta ei ole pulaa, suosittelemme hankkimaan varastoon myös muutaman renkaan uuden rengassarjan mallia, mikäli syystä tai toisesta yski renkaista puhkeaisikin.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 197
näytä lisää 20
alkaen 197
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun