Valitut suodattimet

195 65 R15 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


KESÄRENKAAT 195 65 r15 KOKOLUOKASTA

Kun etsit 195 65 r15 kesärenkaat sivultamme, löydät mukavan valikoiman tätä hieman harvinaisemman koko luokan rengasta. Kyseessä on keskivertorengasta kapeampi yksilö, ja kesärenkaat 195 65 15 tuovatkin toivottua lisäturvallisuutta erityisesti märällä tiellä, jossa kapea rengas on tehokkaampi syrjäyttämään vettä kuin leveämpi rengas. Renkaat.com-sivustolla myydään kesärenkaat 195 65 r15 todella hyvin tarjoushinnoin, joten voit parantaa ajoturvallisuutta yhdellä yksinkertaisella tavalla. Samalla lisääntyy myös ajomukavuus, sillä kapeammat renkaat tarjoavat miellyttävämmän ajotuntuman kuin leveät, herkästi tiehen reagoivat renkaat.

195 65 r15 KESÄRENKAAT MONELTA ERI VALMISTAJALTA

Kuten olet varmasti huomannut, vertailupalvelussamme myydään kesärenkaat 195 65 15 kokoluokassa todella monelta rengastalolta. Löydät niin tunnetuimpien, perinteikkäiden rengasvalmistajien tuotteet kuin uuden sukupolven edulliset aasialaiset, jotka ovat tulleet markkinoille tarjoamaan halvat kesärenkaat 195 65 r15 kokoluokassa. Näillä mitoilla valmistetut kesärenkaat tuovat ajamiseen tervetullutta lisävarmuutta erityisesti kesärengaskauden alku- ja loppuvaiheissa, jolloin paremmalle pidolle on tarvetta: alkukevään yllättävät yöpakkaset ja syksyn liukkaat lehdet sekä synkät sateet edellyttävät kesärenkailta myös soveltuvuutta pohjoisen olosuhteisiin. Etenkin Keski-Euroopassa suositaan leveitä renkaita, mutta Suomessa ajo-olosuhteet ovat sellaiset, että kaikki turvallisuutta parantavat toimenpiteet kannattaa tehdä.

Kesärenkaat 195 65 r15 hinta on meillä aina halvimmillaan. Olemme suorittaneet puolestasi tarjouskierroksen, jonka perusteella voimme esitellä sinulle internetin halvimpia hintoja. Kaikki luotettavilta, tunnetuilta ja hyväksi todetuilta rengaskaupoilta. Saat renkaasi kotiin joko keskusvarastolta Euroopasta tai halutessasi kotimaisesta rengaskaupasta. Haluamme tarjota paitsi edullisimmat hinnat myös valinnanvaraa, sillä usein ostopäätökseen vaikuttavat muutkin tekijät kuin loppusumma. Kesärenkaat 195 65 r15 ovat yksi tapa tehdä kesäkauden ajomatkoista entistä turvallisempia, ja uudet renkaat tarjoavat monia muitakin hyötyjä. Nyt on hyvä hetki varmistaa, että uusien renkaiden kumiseos on modernin teknologian mukainen, polttoainetehokas sekä ekologinen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 259
näytä lisää 20
alkaen 259
Onko maksettuja mainoksia

KESÄRENKAAT 195 65 15 KOTIIN TAI HUOLTOON

Mikäli et itse harrasta renkaiden vaihtamista, monet rengasmyyjämme tarjoavat mahdollisuuden tilata kesärenkaat 195 65 15 myös suoraan asennuskumppanille, joka tekee likaisen työn puolestasi. Ei kannata jättää autosi varustelua vain uusiin renkaisiin vaan samalla hankkia autoon kaikki perustarvikkeet ensiapulaukusta öljyihin. Nämä kaikki löydät sivultamme niin halvalla, että rahaa jää muuhunkin. Meillä myydään kesärenkaat 195 65 r15 ympäri vuoden, eli voit olla ajoissa liikkeellä ja välttää turhan jonottamisen huoltoliikkeisiin. Jos olet itse kokenut renkaidenvaihtaja, saat tietenkin pakettisi aina kotiovelle asti kuljettuna, jolloin pääset itse tutustumaan uusiin kesärenkaisiin jo asennusvaiheessa.

Onkin tärkeää ajaa sisään myös kesärenkaat 195 65 r15. Monet rengasvalmistajat suosittelevat, että uudet kesärenkaat hankitaan loppukesästä, jolloin saat vaihtoajankohdan ansiosta tuplahyödyn uusista renkaista: saat syksyn huononeville keleille uusien renkaiden tarjoamaa ensiluokkaista turvallisuutta, ja toisaalta ehdit tutustua renkaisiin rauhassa ja näin ollen tiedät keväällä, millainen ajotuntuma renkailla on tarjota. Kesärenkaat 195 65 r15 hinta on pieni investointi siihen, että varmistat koko perheen liikkuvan paikasta toiseen turvallisesti ympäri vuoden – kapeita renkaita kannattaa suosia myös talvella, jolloin ohuemmat renkaat pureutuvat paremmin tienpintaan ja tekevät jopa jäällä ajamisesta astetta varmempaa. Mikäli haluat muuttaa radikaalisti autosi renkaiden leveyttä suositellusta, varauduthan menemään katsastukseen uudestaan.

Takaisin alkuun