Valitut suodattimet

185 65 R14 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


MODERNIT KESÄRENKAAT 185 65 r14

Kokoluokan 185 65 14 kesärenkaat ovat Suomen myydyimpien kesärenkaiden joukossa. Nämä kapeat renkaat edustavat niin sanotusti uuden sukupolven renkaita, sillä leveiden ja matalien renkaiden suosiosta huolimatta suunnittelijat suosivat yhä enemmän kapeita kesärenkaita, kuten 185 65 14 kesärenkaat. Miksi näin? Vaikka hyvin suunniteltu, tekninen kumiseos sekä tarkka muotoilu voivat vaikuttaa paljon renkaan polttoainetaloudellisuuteen niin renkaan leveydellä on yhä merkittävä rooli tässä. Mitä kapeampi rengas, sitä pienempi polttoainekulutus. Sen lisäksi kapeat renkaat tarjoavat parempaa pitoa – kun myydään kesärenkaat 185 65 14 niiden käyttöaika on alkukeväästä myöhäiseen syksyyn, jolloin märkäpidolle ja hyvälle tartunnalle tiehen on tarvetta.

Halvat kesärenkaat 185 65 14 kokoluokassa on helppo löytää Renkaat.com-sivustolta. Valinnanvaraa riittää enemmän kuin tavallisissa rengaskaupoissa, sillä teemme yhteistyötä monien myyjien ja verkkokauppojen kanssa ja pidämme huolen, että saat alin mahdollinen kesärenkaat 185 65 r14 hinta meidän vertailumme avulla. Säästö ei suinkaan lopu edullisiin renkaisiin, vaan juuri kapean renkaan ekologinen malli tuottaa säästöä myös polttoaineen kulutuksessa. Tulevaisuudessa renkaat tulevat kapenemaan entisestään, joten näillä renkailla on hyvä aloittaa.

KESÄRENKAAT 185 65 14 HAASTAVIIN OLOIHIN

185 65 r14 kesärenkaat ovat erityisen hyvät Suomeen, jossa kesärengaskausi ei ole pelkkää auringonpaistetta ja kuumaa moottoritietä. Kaikki autoilijat tietävät, että Suomessa kesälläkin sääolot voivat vaihdella lyhyellä aikavälillä ääripäästä toiseen, jolloin halvat kesärenkaat 185 65 14 on oltava myös erittäin hyvät. Aivan talvirenkaiden ominaisuuksia ei kesärenkailta tietenkään vaadita, mutta tuntuman tiehen on oltava kunnollinen ja pitoon myös kostealla pinnalla on voitava luottaa. Nämä kesärenkaat säilyttävät otteensa tienpinnasta kosteallakin, sillä kapean pintansa ansiosta ne syrjäyttävät tehokkaasti vettä edestään.

Renkaat.com-sivuston kautta myydään kesärenkaat 185 65 14 lisäksi paljon muuta hyödyllistä autoilijalle. Löydät paitsi palveluita, myös lisävarusteita. Auton säännöllinen huolto on avain turvallisiin ajomatkoihin ja siksi esimerkiksi öljyt kannattaa uusia tasaisin väliajoin. Kaiken tämän saat yhdestä osoitteesta, ja kumppaneidemme asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan kokemattomampia kuljettajia. Kysy siis rohkeasti, jos kaipaat neuvoja renkaiden valinnassa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 79
näytä lisää 20
alkaen 79
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun