Valitut suodattimet

185 65 R15 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


SUOSITUT KESÄRENKAAT 185 65 r15

Nämä hieman kapeammat 185 65 15 kesärenkaat ovat Suomen suosituimpien renkaiden joukossa, eli kyseessä on kokoluokka, joka sopii moniin eri autoihin ja on varmasti tuttu suurimmalle osalle autoilijoita. Sivustoltamme löydät halvat kesärenkaat 185 65 15 lähes kaikilta mahdollisilta rengastaloilta. Kannattaa siis kääntyä puoleemme kun etsit näitä hieman kapeampia, korkean profiilin renkaita. Kapeat ja korkeat renkaat ovat yleensä parempi vaihtoehto kun kaipaat renkaalta hyvää käytettävyyttä – 186 65 r15 kesärenkaat eivät ehkä ole aivan yhtä tyylikkäät kuin leveämmät ja matalammat renkaat, mutta niissä on erinomainen käytettävyys, korkeampi turvallisuus sekä pienemmät päästöarvot. Ammattilaiskielellä voi myös puhua vähemmästä vetelystä. Sen lisäksi korkeampiprofiilinen rengas pehmentää hieman tienpinnasta kulkeutuvia ääniä, eli positiivisena lisänä myös ajomelun lasku.

Kesärenkaat 185 65 r15 hinta riippuu paitsi mallista ja merkistä, myös myyjästä. Sen sijaan, että joutuisit käymään läpi kaikki mahdolliset rengaskaupat, olemme valinneet parhaat rengasmyyjät ja pyytäneet heiltä hyvät tarjoukset, jolloin näet yhdellä sivulta koko tarjonnan. Et joudu availemaan välilehtiä, turvautumaan paperiin ja kynään tai soittelemaan eri paikkoihin hinnan perässä. Monet autoilijat ovat jo useamman vuoden ajan valinneet verkkokaupan kun on aika ostaa uusi rengassarja, sillä näin varmistat saatavuuden ja säästät aikaa ja vaivaa. Voit esimerkiksi valita kotiinkuljetuksen tai noutaa itse haluamastasi toimipisteestä renkaat, oman aikataulusi ehdoilla.

KESÄRENKAAT 185 65 15 SINUN AUTOOSI

Suosittelemme aina aloittamaan renkaiden ostamisen tarkistamalla, mikä on automerkkisi suositus omaan autoosi. Mikä lähdet muuttamaan omatoimisesti renkaiden kokoa, saatat joutua käyttämään kulkuneuvosi muutoskatsastuksessa. 185 65 15 kesärenkaat sopivat monille henkilöautoille, joten tarjontaakin on hyvin. Kyseessä on yksi myydyimmistä kokoluokista. Tämä rengas sopii hyvin Suomeen, jossa tunnetusti kelit voivat olla melko vaikeat myös kesärengaskaudella. Kapea rengas vähentää huomattavasti vesiliirron riskiä tehden erityisesti loppusyksyn ajoista astetta turvallisempia.

Halvat kesärenkaat 185 65 r15 säästävät rahaa myös polttoainekustannuksissa, sillä matala vierintävastus vaikuttaa myönteisesti polttoainekulutukseen. Kannattaa vierailla Renkaat.com-sivulla ja varmistaa, ettet turhaan maksa liikaa renkaista. Sivustomme on perustettu juuri niitä autoilijoita varten, jotka haluavat optimoida renkaiden ostamisen ja hankkia ne oman budjettinsa ja aikataulun mukaan. Sijoittamalla uusiin renkaisiin pidämme myös maantiet turvallisempina jokaiselle autoilijalle, ja tarjoamalla mahdollisuuden ostaa halvalla kesärenkaat, motivoimme myös pitämään rengaskannan uutena. Muistathan säännöllisin väliajoin varmistaa, että autosi jokaisessa renkaassa on riittävästi kulutuspintaa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 194
näytä lisää 20
alkaen 194
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun