Valitut suodattimet

225 55 R17 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


KESÄRENKAAT 225 55 r17 AINA TARJOUKSESSA

Jos uuden rengassarjan hankinnan jättää niin myöhään, että rengasliikkeiden hyllyt ovat tyhjiä ja asennuksiin on tuntien jonot, jää helposti vaihto suorittamatta. Lopulta olematon kulutuspinta paljastuu katsastuksessa tai poliisin tarkastuksessa – toivottavasti ei ainakaan onnettomuudessa. Sivustoltamme löydät 225 55 r17 kesärenkaat silloin, kun se sinulle sopii. Ympäri vuorokauden, riippumatta kuukaudesta. Toivomme, että tämä kannustaa mahdollisimman monia ostamaan uudet renkaat ajoissa. Sivustollamme löydät, mikä on päivän kesärenkaat 225 55 r17 hinta. Tarkistamme tarjouksemme säännöllisin väliajoin, jotta asiakkaamme saavat varmasti ajankohtaisen arvion ja parhaan mahdollisen hyödyn vertailupalvelumme käyttämisestä.

Kesärenkaat 225 55 r17 ovat hieman leveämmät kuin standardirenkaat. Se tarkoittaa, että niillä on parempi ajotuntuma ja monet erityisesti formulaa ja muuta autourheilua seuraavat tunnistavatkin niiden muotoilun. Monille leveämmät renkaat, kuten 225 55 17 kesärenkaat tarkoittavat nopeampaa vauhtia ja parempaa ohjattavuutta. Minimoidaksesi leveämmästä rakenteesta johtuvan suuremman polttoainekulutuksen kannattaa valita rengas, jonka muotoilussa on huomioitu korkeampi vierintävastus sekä kumiseos on huipputeknologiaa. Pitääksesi huolta vakaasta ajosta, pidä huoli että sekä etu- että takarenkaat ovat samalla tavalla pintakuvioidut. Muita tärkeitä tekijöitä ovat tietenkin renkaiden yhteneväinen malli sekä tasapainotus. Erot päiden välillä saattavat tuntua todella suurilta ratin takana.

KESÄRENKAAT 225 55 17 ALENNUKSESSA

Meiltä saat halvat kesärenkaat 225 55 r17 koska vain. Sesongin vaihtuessa et joudu odottamaan, että paikalliseen rengaskauppaasi saadaan täydennystä vaan voit tilata ne valitsemaltasi jälleenmyyjältä, joka toimittaa renkaat muutamassa päivässä suurelta keskusvarastolta. Sivullamme myydään kesärenkaat 225 55 17 edullisesti joka päivä, ei vain niinä tyypillisinä alennuskausina. 225 55 17 kesärenkaat saat aina huomattavan halvalla verrattuna tavallisiin kivijalkakauppoihin, ja ostaminen on joustavaa. Toimitustapoja on useampia ja monet myyjät tarjoavat kaupan päälle vielä takuun. Varmistathan ennen tilaamista renkaidesi koon rekisteriotteesta.

Kesärenkaat 225 55 r17 hinta on usein hieman edullisempi kuin kapeiden renkaiden. Renkaiden energiatehokkuusluokka kannattaa aina tarkistaa ennen tilaamista, mikäli tämä tieto on saatavilla. Leveässä renkaassa on usein enemmän vastusta, mutta usein renkaan materiaali sekä muotoilu vaikuttavat enemmän kuin pelkät millimetrit. Vannekoko, joka tässä kokoluokassa on 17 tuumaa, vaikuttaa myös renkaan hintaan. Meillä onneksi kesärenkaat 225 55 r17 on aina tarjouksessa, jolloin voit valita juuri omalle lompakollesi sopivan rengassarjan. Toisin kuin monessa tavallisessa kaupassa, suurin osa yhteistyömyyjistämme tarjoaa mahdollisuuden tilata renkaita myös yksittäin.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 187
näytä lisää 20
alkaen 187
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun