Valitut suodattimet

Tigar Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka

Serbian rengas valmistava yritys, Tigar rengas, perustettiin vuonna 1935 aluksi se on kumia valmistava yritys, mutta kun onnistuneet säilyttämään standardin ja nyt on asiakkaan etsityin valinta renkaan yritys. Tämä yhtiö on käynnistänyt 2 luokat tuotemerkin kullakin on erilaisia ​​renkaita.

Korkea suorituskyky kesä

Tämä kategoria sisältää Tigar Prima, Tigar Sigura, Tigar Syneris.

Tigar Prima renkaat

Nämä renkaat ovat kuivaote mutta märkäpidon näiden renkaiden ei ole paljon hyvää verrattaessa kuivua pitoa. Nämä renkaat ovat kestäviä on vähäisempi kulumisnopeus. Nämä renkaat eivät ole kovin mukava, mutta ovat kestäviä ja hyviä käytettäväksi kuivilla pinnoilla kesinä.

Tigar Sigura renkaat

Nämä renkaat ovat vähintään melu valikoima ja ovat tuskin kuultavissa, joten ovat mukavia eivätkä ahdistavia. Nämä renkaat on hyvä märkäpito ja mutta niiden polttoaineen teho on keskiarvo. Märkäpito Näiden renkaiden on erinomainen ja antaa hyvän salaojituksen. Nämä renkaat ovat mukavat käyttää.

Tigar Syneris renkaat

Nämä renkaat on merkittävä kuiva pito ja hyvä märkäpito. Kulumisnopeus Näiden renkaiden on myös vähemmän, joten taloudellinen käyttää. Nämä renkaat ovat melu valikoima 70dB on 72dB ja ovat mukavat käyttää. Polttoainetaloutta nämä renkaat myös paranee ajan myötä.

Touring kesällä

Tigar Hitris renkaat
Nämä renkaat on erinomainen märkäpito, he eivät menetä otetta märällä ja antaa turvallisuutta kuljettajalle. Nämä renkaat ovat melu valikoima 70dB joka on tuskin kuultavissa, joten ovat mukavat.


Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2
alkaen 2
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun