Valitut suodattimet

Nokian Nordman 7 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


NOKIAN NORDMAN 7 RENKAAT SUOMEN TALVEEN

Nokian Nordman 7 nastarenkaat ovat uudistuneen tuoteperheen lippulaivarenkaat. Näitä renkaita on kehuttu kohtuuhintaisiksi, tasavarmoiksi suorittajiksi Suomen oloissa. Näitä uutuusrenkaita on tarjolla sekä henkilöautoille että katumaastureille, sillä SUV-mallin autojen renkaiden suunnittelu on taitolaji, jossa tulee ottaa auton mittasuhteet huomioon. Nokian renkaat Nordman 7 -mallissa ovat totta kai joka koossa rakenteeltaan optimoidut, monenlaisiin talvikeleihin sopivat perinteiset nastarenkaat. Pito-ominaisuudet ovat olleet huomion keskipisteenä suunnittelutyössä, sillä Nokian renkaiden tiimi on tahtonut varmistaa tukevan tiekosketuksen ja vakaan ajotuntuman niin pienemmille kuin isommille autoille.

Nokian Nordman 7 melu on myös minimoitu: renkaisiin on lisätty ilmareiät, jotka pehmentävät matkantekoa vaimentamalla nastan iskua tietä vasten. Tämä vähentää yleistä värähtelyä, mikä tietenkin tekee ratin takana istumisesta heti miellyttävämmän kokemuksen. Näihin nastarenkaisiin on yhdistetty runsaasti erilaisia innovaatioita tehden renkaista huipputekniset. Mutta vaikka teknologia tai tuotteen yksityiskohdat eivät kiinnostaisikaan, jokainen varmasti ymmärtää sen, että uusimpia keksintöjä hyödyntäen on saatu aikaiseksi ainutlaatuinen talvirengas. Nokian renkaiden edustajat ovat ylpeinä esitelleet nastoitusratkaisuja, jotka pitävät huolen turvallisuuden lisäksi siitä, että autolla ajaminen on nautinnollista oli tien pinta paljaana tai lumen peitossa.

NETIN PARAS NOKIAN NORDMAN 7 HINTA

Useimpia asiakkaitamme kiinnostaa renkaiden ominaisuuksien lisäksi kovasti niiden hinta. Talvirenkaat ovat iso investointi, ja siksi onkin tärkeää etsiä Nokian Nordman 7 halvin hinta. Me pidämme yhtä lailla tärkeänä, ettet maksa talvirenkaistasi liikaa. Näissä nastarenkaissa on laskettu tarkkaan se, miten käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä – ilman, että ajoturvallisuudesta täytyy tinkiä. Mutta hinnasta on tingitty! Sivustomme hintavertailussa on yksinkertaista löytää paras Nokian Nordman 7 tarjous. Tämä rengas on hieman halvempi kuin Nokian renkaiden premium-mallin renkaat yleensä, mutta se ei silti edusta ns. halparenkaiden sarjaa. Rengasmalli on melkoisen tuore ja yleisen kiinnostuksen takia se ei ole vielä päätynyt alennuksiin, mutta pieni kilpailuasetelma on tehnyt tehtävänsä ja myyjäkumppanimme tarjoavat monenlaisia hintaetuja kauttamme tilaaville asiakkaille.

Nokian renkaat Nordman 7 hinta vaihtelee sesongin ja kysynnän mukaan, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Nastarenkaille on laissa säädetty vaihtoaika, ja suosittelemme hankkimaan uudet renkaat hyvissä ajoin ennen kuin huoltoliikkeet ovat ruuhkautuneet. Näitä renkaita rakastetaan paitsi Skandinaviassa, myös itänaapurissamme sekä Yhdysvalloissa, joissa varsinkin pohjoisen osavaltioissa on samanlaisia vaihtelevia talvia kuin Suomessa. Silloin kun ei voi etukäteen ennustaa tuleeko taivaalta monta vuorokautta yhtäjaksoista lumisadetta vai ajetaanko koko talvi paljailla tienpinnoilla, kannattaa hankkia mahdollisimman monipuolinen talvirengas.

Hakuasi vastaavia tuotteita ei ole enempää.

Tällä kaupalla ei ole tällä hetkellä tarjouksia

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 44253
näytä lisää 20
alkaen 44253
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun