Valitut suodattimet

Michelin X-ICE Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


MICHELIN X ICE RENKAAT UUTENA NETISTÄ

Kun tarkoituksenasi on löytää Michelin X Ice halvin hinta, saatat ajatella, että se on käytettyjen renkaiden kaupasta. Mutta mikäli tutustut sivuiltamme löytyvään Michelin X Ice hintavertailu tuloksiin, saatat ehkä tulla toisiin aatoksiin: tarjoamme nämä renkaat niin edullisesti, että ne kannattaa hankkia uusina, jolloin myös renkaiden käyttöhistoriassa ei odota ikäviä yllätyksiä. Tämä ranskalainen rengasvalmistaja on jälleen kerran kehittänyt luotettavat talvirenkaat, joiden luvataan tarjoavan tuhansia ajokilometrejä enemmän kuin kilpailijoiden vastaavat. X Ice Michelin talvirenkaat kannattaa ottaa harkintaa, jos turvallisuus on tärkein asia talviajossasi.

Mikäli Michelin X Ice melu kiinnostaa, niin siitäkin on paljon ylistäviä lausuntoja: renkaiden pintakuviointi on optimoitu paitsi pitämään lumisilla ja jäisillä tienpinnoilla, myös minimoimaan melun niin matkustamoon kuin ympäristöön. Michelin renkaat X Ice mallistossa saavat teknisillä ominaisuuksillaan lähes pökerryksiin: luvassa on lisää kaarrepitoa vahvistettujen, sahalaitaisten olkapalojen ansiosta, sekä mikropumput jotka pitävät huolen ettei tielle jäänyt vesi aiheuta vesiliirron varaa. Vain vuosien tuotekehittely ja pitkät perinteet autoilussa tarjoavat tällaisia tuloksia, joista myös kenen tahansa tavallisen autoilijan on mahdollista nauttia.

INTERNETIN EDULLISIN MICHELIN X ICE HINTA

Joskus renkaiden hankinta voi tuntua turhauttavalta, sillä internetissä rengaskauppojen määrä kasvaa kaiken aikaa eikä tarjouksista ole helppo pysyä kärryillä – ne saattavat jopa muuttua kesken selailun. Me emme harrasta hintakikkailua, vaan esillä on aina paras sen hetkinen Michelin X Ice tarjous kultakin yhteistyömyyjältämme: Hintoja päivitetään säännöllisin väliajoin ja asiakkaalle jää runsaasti valinnanvaraa myös sen suhteen, haluaako renkaat kotiin toimitettuna vai esimerkiksi asennuskumppanin huoltopisteeseen, jonne on mahdollista jättää kesärenkaat rengashotelliin. Haluamme helpottaa autoilijan elämää niin, että laadukkaiden renkaiden hankinta ei ainakaan jää kiinni siitä, että ei ehdi kaupoille pyörimään.

Tämä pohjoismaisiin ajo-oloihin suunniteltu nastaton rengas tekee ajamisesta tasavarmaa ja miellyttävää, ja etenkin jäisillä teillä tämä rengas pääsee oikeuksiinsa. X-Ice renkaat ovat pärjänneet niin arkiajossa kuin puolueettomissa rengastesteissä, eikä Michelinin kaltainen kuuluisa rengasvalmistaja petä: tämän renkaan suorituskyky on hiottu teknisesti huippuunsa. Kerro meille, jos löydät sen jostain halvemmalla kuin kauttamme!

Hakuasi vastaavia tuotteita ei ole enempää.

Tällä kaupalla ei ole tällä hetkellä tarjouksia

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 44253
näytä lisää 20
alkaen 44253
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun