Valitut suodattimet

Metzeler Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

MOOTTORIPYÖRÄILIJÄN METZELER RENKAAT

Intohimoiset moottoripyöräilyn ystävät tuntevatkin varmasti jo Metzeler renkaat. Merkillä on syystäkin erittäin hyvä maine moottoripyöräilijöiden parissa, sillä kyseinen yhtiö on omistautunut nimenomaan kaksipyöräisen moottoriurheilun kehittämiseen. Tämä saksalainen merkki toimii tiiviissä yhteistyössä italialaisen Pirellin kanssa, nauttien suurta arvostusta alan harrastajien keskuudessa. Metzeler renkaat hinta on erittäin hyvin suhteutettu laatuun, joka palkitaan kerta toisensa jälkeen puolueettomissa testeissä.

KORKEALUOKKAISET METZELER RENKAAT

Metzeleriltä löytyy renkaita jokaisen moottoripyöräilijän tarpeisiin. Endurosta choppereihin, touring-pyöristä kilparadoille. Jos rakastat vauhtia ja liikkumisen vapautta, rakastat varmasti myös sitä laatua, jonka Metzeler renkaat tarjoavat. Metzelerin valikoima on huomattavan laaja, ja joka vuosi markkinoille ilmestyy toinen toistaan parempia uutuksia. Nämä pyörät ovat hintansa väärtit, sillä käyttäjäkokemukset ja riippumattomat arvioinnit kaikki puhuvat ensiluokkaisen laadun puolesta.

Metzler on valmistanut moottoripyörän renkaita jo 1800-luvun lopulta asti, ja yhtiön historia on samalla osa koko lajin tarinaa. Saksalainen insinööritaito yhdistettynä suonissa virtaavaan bensaan on taannut suosion muiden moottoripyöräilijöiden keskuudessa. Racetec- ja Roadtec-sarjat sekä monet muut mallistot ovat niittäneet mainetta ympäri maailmaa. Sivustoltamme löydät kymmeniä eri malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

PALJON VAIHTOEHTOJA METZELER RENKAAT HINTA

Kun kyse on Metzeleristä, on valinnanvaraa todella paljon. Tahdoit sitten ajaa hankalassa maastossa tai sileällä asvaltilla, löydät taatusti tästä valikoimasta oikeat renkaat pyöräsi alle. Entä sitten Metzeler renkaat hinta? Tietenkin kilpailukykyinen, sillä olemme tehneet tarjouskierroksen eri rengasmyyjien keskuudessa ja valinneet sinulle vain edullisimmat vaihtoehdot. Kaikki eivät ymmärrä moottoripyöräilyn viehätystä, mutta Metzeler tuntee moottoripyöräilijät ja ennen kaikkea sen, millaiset vaatimukset kahdelle pyörälle on kun renkaita ei olekaan neljää. Metzeler renkaat ovat niin laadukkaat, että et luultavasti koskaan vaihda merkkiä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 574
näytä lisää 20
alkaen 574
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun