Valitut suodattimet

Landsail Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

MODERNIT LANDSAIL RENKAAT

Landsail renkaat kuuluvat melko uusien kiinalaisten renkaiden joukkoon, jossa oma paikka rengasmarkkinoilta tahdotaan vallata erityisesti hinnalla kilpailemalla. Landsail tuottaa renkaita niin henkilöautoihin, maastureihin kuin pakettiautoihinkin ja se on saavuttamassa yhä suurempaa suosiota eri toten sellaisten kuljettajien keskuudessa, jotka haluavat uudet renkaat mahdollisimman halvalla. Landsail renkaat tulivat myyntiin vasta tällä vuosituhannella, ja yritys aloittikin lentokoneiden renkailla. Nyt se tahtoo haastaa monikansalliset rengasvalmistajat tehokkaalla, innovatiivisella tuotannollaan.

LANDSAIL RENKAAT VALIKOIMA NETISSÄ

Lyhyessä ajassa Landsail on lanseerannut monta rengasmallistoa erilaisiin tarpeisiin. Siinä missä alkuun yritystä ei ehkä ole otettu kovin vakavasti, viimeistään suomalaisen Tekniikan Maailma-lehden vertailu vuonna 2015 sai leuat loksahtamaan: Landsail renkaat yllättivät kaikki voittamalla Michelinin, tuon puolta kalliimman sekä vuosikymmeniä enemmän kokemusta omaavan merkin. Tämän jälkeen on vain odotettu, että Landsail renkaat hinta nousee maineen myötä, mutta toistaiseksi merkki tahtoo yhä tarjota kohtuuhintaisia, suorastaan halpoja renkaita asiakkailleen.

Nyt sana on lähtenyt leviämään, ja usein Landsail renkaat ovatkin loppuunmyytyjä. Meidän virtuaaliset hyllymme eivät tyhjene, mutta mikäli renkaanvaihto lähestyy, ei kannata kuhnailla. Kukaan ei tahdo maksaa liikaa renkaistaan, ja Landsail on varma tapa säästää uusia renkaita ostaessa.

TODELLA EDULLINEN LANDSAIL RENKAAT HINTA

Jos ajattelit, että nämä renkaat ovat jo valmiiksi niin halvat, ettei enää edullisemmaksi tule, olit väärässä. Vaikka tässä hintaluokassa erot rengasmyyjien kesken alkavat olla melko pienet, voi rengasostoksilla silti aina säästää muutamia euroja, jopa kymppejä. Renkaat.com-sivulta löydät hämmentävän paljon valinnanvaraa oli kyse sitten tietystä renkaasta tai niiden jälleenmyyjistä. Jos et tahdo tuijottaa pelkkää hintaa, on hyvä ottaa huomioon myyjän tarjoamat toimitustavat, mahdollinen apu asennukseen sekä takuukysymykset. Kun nämä seikat muistaa, on lopputuloksena vuoden kannattavin hankinta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 122
näytä lisää 20
alkaen 122
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun