Valitut suodattimet

Insa Turbo Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Tehdyt uusinta teknologiaa ja tiukimpien laadunvalvonta, Insa Turbo renkaat kehitetään 4X4 katumaasturit. Yhtiön pääkonttori on 200000 neliömetriä Espanjassa, maine nämä renkaat on ylittänyt rajoja, koska niiden maineen olemisen suuri renkaiden. Nyt globaalit markkinat autoteollisuuden ympäri maailmaa on ostaja nämä mestari renkaita. Korkeat kansainväliset standardit ja menettelyt ovat johtaneet super-luokan renkaita yhtiön ja autoilijat ympäri maailmaa mieluummin näitä renkaita, koska ne ovat vakaita, kestäviä, ja yksinkertaisesti luotettavia.
3000 yksikköä tuotetaan päivittäin, Insa Turbo renkaat on catering automaattisen markkinoiden muilla alueilla maailmassa. Nämä renkaat toimittaa erinomainen suorituskyky erinomainen jarrutustehoa, suuri käsittely märällä ja kuivalla sekä kuumia ja kylmiä lämpötiloja. Ne tarjoavat paremmat ohjauksen vaste, parannettu kaarreajo, pito märällä ja kuivalla, alhainen vierintävastus on kova kappaleita, vähentää melun takia vähemmän CO2-päästöjä, ja enemmän mittarilukema vähemmän polttoainetta kulutetaan. Lyhyesti, nämä renkaat ovat täydellisen paketin lisäarvoa kilpailukykyiseen rahaa.

Insa Turbo renkaat tehdään keskittyä yrittäjien tarpeisiin, toimittajien, loppukäyttäjät, kumppanit ja jälleenmyyjille samaan aikaan ja pyrimme tarjoamaan optimaalisen lähdön saada paras esiintyjä renkaita 4X4 SUV kilpailukykyiseen hintaan. Siksi; olemme voittaneet monet sertifikaatit kansainvälisellä tasolla ja asiakkaiden ja sidosryhmien mieluummin meille, kun ostaa suuria renkaita.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 95
näytä lisää 20
alkaen 95
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun