Valitut suodattimet

Infinity Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka

Renkaiden tekniikka on katettu pitkän matkan ja Infinity renkaat tuovat markkinoille niiden valtava suorituskyky. Nämä renkaat tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden, parantaa mukavuutta ja pitkäikäisyys. Nämä ominaisuudet tekevät niistä suosikki renkaat autoilijoita. Taitoja ja asiantuntemusta engineering joukkueen Infinity ovat ottaneet käyttöön näitä renkaita autoteollisuuden ja auttoi kuljettajien parannetun ajokokemuksen. He ovat ottaneet asiakkaita tulevaisuuteen kehittyneitä lähestymistavan ja omistettu työn korkean luokan renkaat. Infinity on kärjessä nämä renkaat.

Infinity renkaat ovat saatavilla monenlaisia ​​ajoneuvojen markkinoilla. Suunniteltu maastoautot, pakettiautot, kevyet kuorma-autot, raskaat ajoneuvot, 4X4, ja muut korkean suorituskyvyn ajoneuvojen, nämä renkaat tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Ne on kehitetty kaikentyyppisille tiet ja sujuvasti toimivat kuiva, märkä, ja talviolosuhteisiin yhtä miellyttävästi. Niitä käytetään ajoneuvojen maataloudessa ja teollisuudessa koska niillä pyritään tarjoamaan sinulle hieno kokemus rauhallinen ajaa ei väliä, millaista pinnalla ne ovat käynnissä. Myös asennettu henkilöautoihin, ne on tehty kantamaan raskaan julkisen liikenteen. Ajurit minibusseja myös käyttää niitä, koska niiden virheettömän suorituskyvyn karkea ja kova maastojen.

Infinity renkaat kehitetään jäykät kuviopalat, jotka edistävät paremmin hallita ajoneuvon tarkat ohjauksen ja parannettu pito kuivalla ja märällä tienpinnalla. Heillä on pidempi kuin niiden kulutuskestävyys on suurempi ja ne onnistuneesti taistelevat pistoja ja muiden vahinkojen teiden ja epätasainen kappaletta. Heidän off-road huippuosaamista johtuu niiden suojaa kivestä poraus ja leikkauksia. Se johtaa niiden vakauden ja kestävyyden. Asennettu busseissa ja kuorma, heillä on vähemmän vierintävastus ja tarjota ylimääräinen mittarilukema vähemmän polttoainetta kulutetaan. Ne on suunniteltu kantamaan raskaita taakkoja ja matkatavaroiden vaikka niiden renkaiden kulumista on vähemmän kuin muut kilpailijat. Ne ovat ensimmäinen valinta kuljettajien koska niiden käsittely huonoilla teillä ja vähemmän vierintämelu.

Infinity renkaat ovat ihanteellisia käytettäväksi kaivostoiminnassa. Siksi; ne ovat mieluummin kuljettajat raskaisiin sovelluksiin. Niiden vahvuus tekee niistä täydellisiä rakennuksiin ja rakentamiseen. Infinity tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman renkaita, joita käytetään laivastojen ja sotilasajoneuvojen koska niiden korkean suorituskyvyn, turvallinen ajaa, vahva ja tehokkaan toiminnan kaikentyyppisillä tieolosuhteissa. Saatavana kaikki koot sotilasajoneuvojen, ne tuottavat satunnaisia ​​suorituskyky kestäviä ja luotettavia ajaa karkea ja kova kappaleita kaikissa sääolosuhteissa. Parannettu mukavuus ja parannettu turvallisuustaso yhdessä tarkasti määrätä ajoneuvon kaarreajon on mitä tekee nämä renkaat suuri ja luotettava.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 22
näytä lisää 2
alkaen 22
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun