Valitut suodattimet

Fullrun Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka

UUDEN SUKUPOLVEN FULLRUN RENKAAT

Fullrun renkaat kuuluvat niihin uusiin tulokkaisiin rengasalalla, jotka ovat lähteneet taistelemaan asiakkaista tarjoamalla niin edullisia renkaita, että niitä on suorastaan pakko kokeilla. Tämäkin merkki on lähtöisin 2000-luvun Kiinasta, jossa on ollut runsaasti tarjolla teknistä osaamista, kilpailuviettiä sekä kiinnostusta autoalaa kohtaan. Meidän valikoimastamme löydät Fullrun renkaat erityisesti vaativiin olosuhteisiin, eli rekkoihin, maatalouteen ja työkoneisiin. Fullrun renkaat hinta on todella kilpailukykyinen, ja renkaita on tarjolla monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

MONIPUOLISET FULLRUN RENKAAT

Löydät sivustoltamme Fullrun renkaat sekä henkilöautoille eri sesonkien mukaan kuin esimerkiksi raskaille ajoneuvoille ympärivuotiset renkaat. Merkillä on useita tuotantolaitoksia Kiinassa ja he arvostavatkin omaa ”lähituotantoa”, johon kuuluu tietenkin tuotekehitys ja testaus oleellisena osana. Yrityksen keskeiset periaatteet ovat innovaatiot, arvostus, tutkiminen sekä omistautuminen, ja näillä eväillä Fullrun renkaat lähtevät haastamaan vanhempia ja tunnetumpia rengasmerkkejä.

Fullrun on sitoutunut kaikkiin alan keskeisiin standardeihin sekä sertifikaatteihin. Se, mikä tekee suurimman ison monikansallisiin brändeihin, on tietenkin Fullrun renkaat hinta. Samalla rahalla, mitä maksaisit uudesta rengassarjasta tunnetummalla merkillä, saat koko vuodelle kaksi sarjaa Fullrun renkaita. Varsinkin ne autoilijat, jotka käyttävät henkilöautoaan lähinnä arkiautoiluun kuten työ- ja kauppamatkoille, eivät halua tuhlata turhaan siihen, että saavat ”nimekkäät” renkaat. Useimmat kuskit tahtovat myös ennemmin uuden rengassarjan kuin käytetyt kumipyörät, sillä kierrätysrenkaiden kanssa et voi koskaan tietää täyttä totuutta ajokilometreistä ja renkaiden historiasta.

TODELLA EDULLINEN FULLRUN RENKAAT HINTA

Renkaat.com:issa ovat virtuaaliset hyllyt täynnä Fullrun renkaita. Etsit sitten kesärenkaita henkilöautoon tai kuorma-auton 4season-renkaita, löydät ne varmasti valikoimastamme. Valinnanvaraa riittää myös myyjissä, sillä pyrimme jatkuvasti kasvattamaan jälleenmyyjiemme joukkoa. Tämä tietenkin tarkoittaa asiakkaalle mahdollisuutta saada entistä alhaisempi Fullrun renkaat hinta, sekä monipuolisempaa kilpailua.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 8
alkaen 8
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun