Valitut suodattimet

Cooper Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Cooper renkaat

Cooper valmistaa perinteikkäitä, erityisesti kestävyydestään tunnettuja renkaita. Itse Cooper Tires on jo yli vuosisadan vanha yritys, mutta läpimurto Amerikan ulko puolisille markkinoille tapahtui vasta 1990-luvulla kun yritys osti englantilaisen Avon Tyresin samalla, kasvattaen huomattavasti tietotaitoaan renkaiden valmistuksesta. Yritys kaupat mahdollistavat Cooper renkaiden sulavan saapumisen Euroopan markkinoille, sillä Avonin osto mahdollisti kahden rengasvalmistajan vahvuuksien yhdistämisen. Cooper omasi jo entuudestaan taidon tehdä poikkeuksellisen vahvoja renkaita, erityisesti raskaampaan ajoon, kuten maastoon. Avon Tyres taas nopeutti renkaiden älykästä kehittämistä, taloudellisuutta ja eurooppalaisten korkeiden standardien täyttämistä.

Cooper renkaat tarjoavat nykyään asiakkailleen ennen kaikkea hyvän hintalaatu suhteen. Cooper Tires on yhä tunnettu laadukkaiden renkaiden valmistamisesta raskaammille ajoneuvoille kuten maastureille ja katumaastureille, mutta vuosien saatossa tehdas on myös kehittänyt laadukkaita renkaita kaupunkiajoon. Nykyisten renkaiden vahvuudet ovatkin kumiseoksen poikkeuksellinen vahvuus, tarkoittaen että niin renkaiden käyttöikä kuin kestävyys viiltoja ja muita mahdollisia vaurioita kohtaan on alan huippua. Renkaiden kehitys Euroopan markkinoille taas on kehittänyt renkaiden taloudellisuutta, muun muassa vähentämällä vierintävastusta, toisin sanoen vähentäen auton kulutusta. Näin ollen markkinoilla hyvin hintavertailussa pärjäävät Cooper renkaat ovat kuluttajalle todella taloudellinen vaihtoehto.

Vaikka Cooper renkaat eivät ole vielä iskeneet täydellä voimalla läpi suomalaisille markkinoille, on renkaista paljon positiivisia kokemuksia muista Euroopan maista. Asiakaspohjainen palaute esimerkiksi Britanniasta on nostanut esille yleisen kestävyyden lisäksi renkaiden jämäkän tuntuman ja hyvän pidon märällä asfaltilla. Eli Cooper renkaat ovat pärjänneet hyvin juuri niiden ominaisuuksien parissa, mitä moni suomalainen autoilija arvostaa.

Cooper CS6 renkaat ovat tehtaan keihäänkärki kevyempien kaupunkiautojen markkinoille ja niissä on pyritty vähentämään meteliä. Toisaalta raskaampiin autoihin suunnatut renkaat loistavat niiden vahvuudella verrattuna kilpailijoihin. Kokonaisuutena Cooper valmistaa renkaita, jotka tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen kuluttajille suunnittelemalla renkaita, joissa mennään kestävyys edellä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 464
näytä lisää 20
alkaen 464
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun