Valitut suodattimet

Bridgestone Blizzak WS80 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki

EU-merkintä


asti

Myyjä

OSTA KAUTTAMME BRIDGESTONE BLIZZAK WS80 RENKAAT

Onko sinulla kokemuksia Bridgestone Blizzak WS 80 renkaista? Jos on, saatat ehkä olla samaa mieltä monen muun käyttäjän kanssa siitä, että kyseessä on loistavasti pohjoisen talviin sopiva kitkarengas, joka tarjoaa uskomattoman tarkan ajotuntuman sekä tiukkaa pitoa jäisilläkin teillä. Näiden renkaiden suunnittelussa suomalaisen talven asettamat rajoitteet on otettu haasteena, joka pitää voittaa. Kunnialla. Lopputulos on erittäin kiitelty rengas tunnetulta valmistajalta. Tämä henkilöautoihin tehty kitkarengas on saanut todella hyvän vastaanoton, ja alla voit lukea tarkemmin sen ominaisuuksista.

BRIDGESTONE BLIZZAK WS80 RENKAAT PITÄVÄT TIELLÄ

Bridgestone lähti kehittämään näitä Bridgestone WS80 Blizzak renkaita vaikeimman kautta: ensijaisena pyrkimyksenä tehdä rengas, joka selviäisi kaikista niistä sääolosuhteista jotka pohjoisen pallonpuoliskon talvikaudella voi pahimmillaan tulla vastaan. Ja lupaus on lunastettu, sillä nämä kitkarenkaat todella tekevät talviajosta entistä turvallisempaa. Käsiteltävyys on ensiluokkaista silloinkin, kun tienpinta muistuttaa luistinrataa ja suorituskyky säilyy luonnollisesti helpommissakin ajo-olosuhteissa.

Nämä Bridgestone Blizzak WS80 renkaat ovat täynnä uutta teknologiaa pinnan mikrokuvioinnista optimoituun kosketusalueeseen, puhumattakaan multi-cell-kumiseoksesta joka parantaa ajotuntumaa entisestään. Käyttäjäkokemukset ovat olleet todella positiivisia. Nämä kitkarenkaat ovat saaneet kiitosta myös hiljaisesta melutasosta.

PARAS BRIDGESTONE BLIZZAK WS80 HINTA

Haluat varmasti löytää nämä laaturenkaat mahdollisimman edullisesti? Me teemme sen tietenkin mahdolliseksi. Renkaat.com-sivustolla voit vertailla eri rengasmyyjien tarjoamia alhaisimpia hintoja ja samalla hankkia esimerkiksi säilytyksen kesärenkaille. Me pidämme huolen siitä, että sivultamme saat ympäri vuoden uusia renkaita eri sesonkeihin ja erilaisille autoille, muista lisävarusteista ja palveluista puhumattakaan. Tavoitteenamme on tehdä autoilusta helppoa ja hauskaa. Hauskuutta yleensä lisää se, ettei maksa itseään kipeäksi erilaisista välttämättömistä tarvikkeista kuten esimerkiksi öljyistä ja nykyään monien suosittelemista jääketjuista. Mikäli pidät palvelustamme, kerro siitä ihmeessä myös ystävillesi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 31
näytä lisää 11
alkaen 31
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun