Valitut suodattimet

Bridgestone Blizzak Spike 01 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Myyjä

Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaat

Maailman suurin rengasvalmistaja, japanilainen Bridgestone, on ryhtynyt kehittämään tosissaan myös nastarenkaita äärioloihin. Valmistaja on jo pitkään menestynyt kitkojen markkinoilla, mutta Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaat ovat tehtaan nastarenkaiden lippulaiva pohjoisen haastaville teille. Bridgestone Blizzak 01 spike renkaat näyttävätkin parastaan juuri ajo-olosuhteiden huonontuessa. Mitä liukkaampaa, sitä enemmän Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaista saa irti.

Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaat käyttävät tehtaan uutta ristikulmaista nastamallia, minkä ansiosta renkaan jääpitoa on kyetty kehittämään seuraavalle tasolle. Nastojen toimintaa avustamaan renkaisiin on kehitetty myös tehokkaat lakaisu-urat, joka pitää nastat puhtaana lumesta ja näin lisäävät pitoa niin jäällä kuin lumellakin, mahdollistaen mahdollisimman suuren kosketuspinnan äärioloissa ajettaessa. Tämän lisäksi renkaiden hyvin suunnitellut risteävät urat pitävät renkaita puhtaana lumesta, näin pitäen ajo-ominaisuutensa hyvin lumiajossa. Kolmas tärkeä urien kehitys Bridgestone Blizzak 01 spike renkaissa on niistä löytyvät olkaurat, jotka lisäävät renkaan pitoa syvemmässä lumessa. Näin ollen Bridgestonen Blizzak Spike 01 renkaat sopivatkin juuri kuskeille, jotka tarvitsevat tiukkaa pitoa haastavissa ajo-olosuhteissa.

Bridgestonen kumiseoksen kehitys on myös ottanut askeleen eteenpäin. Monen talvirenkaan ongelma on se, että ne on suunniteltu Keski-Euroopan leutoihin ja kevytlumisiin talviin, jonka takia ne eivät suoriudu hyvin Suomen ääriolosuhteissa. Blizzak Spike 01 renkaisiin on sen sijaan kehitetty kumiseos juuri pohjoisen jäisiin oloihin ja kumiseos ei menetä ominaisuuksiaan niin kevyessä pakkasessa kuin Lapin kylmimpinäkin öinä.

Tekniikan Maailman arvostelu muun muassa noteerasi Blizzak Spike 01 nastarenkaan rauhallisen käyttäytymisen ääritilanteissa. Erityisesti renkaan jarrutuspito ja jääpito ovat sen vahvuuksia ja tarjoaa se turvallisuutta ja pitoa haastaviin ja vaarallisiin olosuhteisiin. Bridgestone Blizzak Spike 01 renkaat sopivat heille jotka ajavat paljon vaikeissa ajo-olosuhteissa ja kaipaavat vakautta ja pitoa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
  • 235/70 R16 106T
   ...merh ...wenig
  • Auto - Winter
   ...merh ...wenig

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 131,00
  rengas-outlet.fi 131,00
  rengas-guru.fi 131,60

  131,00 

    -  

  133,60

  Kaikki 7 tarjoukset
  Näytä kaikki tarjoukset
  Testin keskiarvotulos (4)
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia