Valitut suodattimet

Barum Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

HYVÄN HINTA-LAATUSUHTEEN BARUM RENKAAT

Tiesitkö, että tšekkiläinen Barum on saanut alkunsa jo 1920-luvulla? Se on yksi kokeneimmista renkaidenvalmistajista markkinoilla, joka on sittemmin päässyt osaksi kuuluisaa Continentalin tuoteperhettä. Tämä tietenkin tarkoittaa vain sitä, että laatu on parantunut kun taas Barum renkaat hinta on pysynyt koko ajan edullisena, tarjoten hyvän vastuksen ns. ”halpisrenkaille”, joiden joukko on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana todella suureksi.

KESTÄVÄT BARUM RENKAAT

Ensimmäisen oman tuotantolaitoksensa 1960-luvulla perustanut Barum on luotettava keskieurooppalainen vaihtoehto edullisimpien renkaiden joukossa. Yritys mainostaa ottavansa itsensä vakavasti, ja muiden kannattaa ottaa Barum renkaat vakavasti: viime vuonna myyntiin lähti 21 miljoonaa rengasta henkilöautoihin sekä yli miljoona rengasta rekoille ja kuorma-autoille. Kyseessä on siis suurehko toimija, joka keskittyy valmistamaan kohtuuhintaisia, tasapainoisia ja tuhansia kilometrejä kestäviä renkaita.

Kiitosta Barum renkaat ovat saaneet mm. kestävyydestä, lyhyistä jarrutusmatkoista sekä käsiteltävyydestään. Testeissä se suoriutuu aina tasaisen hyvin osoittaen, että myös tästä hintaluokasta löytyy laaturenkaita. Kuluttajat ovat myös pitäneet renkaiden hiljaisesta melutasosta, sillä kukapa kaipaisi enää yhtään lisää ääntä häiritsemään ajokokemusta. Continental-yhteys tarjoaa myös tämän klassikkomerkin tietotaitoa Barumin käyttöön, jolloin pääset hyötymään korkeamman hintaluokan laadusta, samaan huokeaan hintaan.

KILPAILUKYKYINEN BARUM RENKAAT HINTA

Kyllä, vastoin yleistä käsitystä myös halvimpien renkaiden hinnasta on mahdollista nipistää vielä vähän pois. Monet uskovat, että vain kalliimpien renkaiden hinnassa on tingittävää, mutta kuten sivuillamme voit itse todeta, myös Barum renkaat hinta vaihtelee. Siksi olemmekin selvittäneet mahdollisimman monelta myyjältä heidän hintatasonsa: luodaksemme tilanteen, jossa kuluttajalla on todella valinnanvaraa. Tahdot tietentin Barum renkaat halvalla, mutta monien ostopäätökseen vaikuttaa myös toimitustapa, kotiinkuljetuksen hinta sekä mahdollinen asennuspalvelu. Täältä saat kaiken helposti selville.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 489
näytä lisää 20
alkaen 489
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun