Valitut suodattimet

Pirelli Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

EUROOPPALAISET PIRELLI TALVIRENKAAT

Jos arvostat renkaissasi eurooppalaisuutta ja pitkää tarinaa, pidät varmasti Pirellistä. Pirelli nastarenkaat ovat osa tämän Italiassa perustetun yrityksen laajaa valikoimaa, joka lienee erityisen tunnettu moottoripyörän renkaista. Se ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö valikoimasta löytyisi myös talvirenkaat Pirelli hinta luokassa. Pirellin fokus on renkaiden valmistamisessa ja yksi keskeisistä näkökulmista suunnittelutyössä on ympäristöystävällisyys ja tehokkuus, mikä tarkoittaa autollesi vahvaa suorituskykyä myös heikommalla säällä sekä säästöä polttoainekuluissa. Tämä maailman viidenniksi suurin toimija alallaan onkin luonut yhden luottorenkaan talvikuljettajille, nimittäin toistuvasti talvirengastesteissä loistavasti pärjäävän Pirelli Ice Zero renkaan. Tästäkin mallista löytyy takuulla hyvä Pirelli talvirenkaat tarjous vertailumme kautta.

Pirelli talvirenkaat hinta muodostuu mm. erityisesti monipuolisesti eri pinnoille soveltuvasta Multi-link materiaalista ja niin sanotusta tuplanasta tekniikasta, joka liki kaksinkertaistaa nastan pinnan tietä vasten. Testeissä kiitosta on annettu juuri tasaisesta suoriutumisesta eri osa-alueilla, tehden Pirellin talvirenkaista oikein hyvän valinnan Suomen vaihteleviin talvioloihin. Talven säätilaa on mahdoton ennustaa etukäteen, joten monikäyttöinen, joustava rengas on hyvä tapa varautua jokaiseen keliin.

Talvirenkaat Pirelli mallistosta

Useimmat vakuuttuvat siitä, miten hyvät renkaat on kyseessä viimeistään lukiessaan siitä kuinka korkealle Pirelli nastarenkaat toistuvasti sijoittuvat testattujen yläpäähän. Voiko laaturenkaat saada halvalla? Me autamme ostamaan Pirelli talvirenkaat edullisesti, sillä se on työmme. Intohimomme on yhdistää autoilijat ja oikeat renkaat, ja siihen auttaa tietenkin hyvät yhteistyökumppanit, jotka parantavat tarjouksiaan kaiken aikaa. Alennuskoodit ja erityiskampanjat, niiden joukkoon mahtuu varmasti myös harvinainen Pirelli talvirenkaat tarjous. Et löydä yhdestäkään tavanomaisesta rengaskaupasta samanlaista valikoimaa mitä meidän kauttamme: et voi kuvitellakaan eri mallien, kokojen ja merkkien määrää.

Pirelli nastarenkaat ovat meillä esillä mm. SottoZero-talvirenkaat, jotka hyödyntävät Run Flat-tekniikkaa. Saat varmasti renkaat täynnä tämän vuosituhannen tuoreimpia innovaatioita, sillä Pirelli suhtautuu autoiluun vakavasti. Tämä merkki on ollut vuosikausia isossa roolissa kilparadoilla, eikä se väheksy arkiautoilua. Kun haluat siis pitoa niin lumiselle mökkitielle kuin jäiselle työmatkalle, tämä jokapaikan höylänä tunnettu talvirengas on taatusti turvallinen valinta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 482
näytä lisää 20
alkaen 482
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun