Valitut suodattimet

185 65 R15 Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


HALVAT TALVIRENKAAT 185 65 15 KOOSSA

Onko aika hankkia uusi rengassarja talveksi? Me haluamme olla avuksi, ja olemmekin koonneet sivustollemme huikean listan, mistä ja miten löytää talvirenkaat 185 65 r15 edullisesti. Oli kyseessä sitten nastarenkaat tai kitkat, olemme haarukoineet valmiiksi halvimmat hinnat ja helpoimmat ostopaikat. Talvirenkaat 185 65 r15 hinta vaihtelee, karkeasti voi sanoa renkaan maksavat noin sata euroa kappale, mutta sivustomme on täynnä tilaisuuksia löytää huipputarjouksia ja lähteä talviajoon turvallisin mielin. Uudet 185 65 r15 talvirenkaat saat yleensä jo seuraavalla viikolla tilauksestasi, halutessasi aina kotiovelle asti kannettuna.

Millaiset renkaat sitten valita? Merkkien puolesta 185 65 15 talvirenkaat valikoima on lähes loputon! On tuttuja, pitkän linjan rengasvalmistajia kuten Dunlop ja Bridgestone, ja toisaalta uusia kilpailijoita, jotka haastavat vanhat rengasjätit lähes puolta halvemmilla talvirenkailla. Oman budjetin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota luonnollisesi siihen, millaiseen ajoon renkaat tulevat ja kuinka pitkää käyttöikää niiltä odottaa, ja onko esimerkiksi vierintävastuksella ja polttoaineen kulutuksella suuri merkitys omaan autoiluun. Kustannukset kannattaa jakaa koko renkaiden käyttöiälle, joka on tuhansia, jopa yli sata tuhatta kilometriä, eikä tuijottaa pelkkää hintalappua.

Talvirengas 185 65 r15 – nastat vai kitkat?

Talvien muuttuessa yhä leudommiksi varsinkin eteläisen Suomen kuljettajat joutuvat toden teolla miettimään, onko perinteisille nastarenkaille tarvetta. Nastat lisäävät turvallisuutta etenkin jäisillä pinnoilla ja tarjoavat varmuutta tuoreille kuljettajille, mutta nastattomat talvirenkaat tuovat vapautta, kun renkaita ei ole vaihdettava tiettyyn päivämäärään mennessä. Parhaat talvirenkaat 185 65 r15 koossa voivat olla kumpaa sorttia tahansa; jos säilytystilaa ja varaa on, ei ole ollenkaan hullumpi ajattus hankkia talvirengas 185 65 15 sekä kitka- että nastarenkaana. Kitkarengas kouluttaa kuskin ajamaan ennakoivasti, eikä siitä taidosta ole haittaa silloinkaan kun alla on nastarenkaat.

Myös auton ominaisuudet vaikuttavat siihen, tarvitaanko nastojen tuomaa ohjailtavuutta vai voiko kuljettaja luottaa kitkarenkaiden jarrutuskykyyn ja hallittavuuteen. Ajonvakautusjärjestelmät ja muut modernit autoilun apuvälineet helpottavat kuskin osaa, ja silloin ehkä joustavampi, ja usein myös polttoainetaloudellisempi kitkarengas voi olla paras ratkaisu. Vaikka kitkarengas ei ole nastarenkaiden tavoin sidottu lakisääteiseen renkaiden vaihdon aikatauluun, on hyvä muistaa, että se ei sovi kesäajoon. Lämpimät kelit voivat vaurioittaa renkaan rakennetta, eikä se kesän rankkasateissa ole yhtä luotettava vaihtoehto kuin kunnollinen kesärengas. On kuitenkin kiistaton tosiasia, että usein auton kyydissä oleville kitkarengas on miellyttävämpi vaihtoehto: nastattomat renkaat ovat lähtökohtaisesti hiljaisempia.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 137
näytä lisää 20
alkaen 137
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun