Valitut suodattimet

Michelin Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

KLASSIKKO MICHELIN TALVIRENKAAT

Monet eivät tunne rengasmerkkejä kuin ehkä niiden logojen perusteella, ja Michelinin rengasukko onkin suorastaan legendaarinen hahmo. Se symboloi merkin arvoja: suorituskykyä ja luotettavuutta. Michelin nastarenkaat ja muut Michelin talvirenkaat tulevat tietenkin talvikäyttöön soveltuvuudesta kertovian M+S- tai 3PMSF-merkintöjen kanssa. Michelin talvirenkaat hinta voi olla suurempi kuin aasialaisilla halpamerkeillä, mutta saat varmaa pitoa niin lumisille, loskaisille kuin jopa jäisille pinnoille. Toisaalta sivustomme kautta löytyy varmasti myös sellainen Michelin talvirenkaat tarjous, jonka ansiosta et joudu nipistämään budjettia etkä myöskään tekemään kompromisseja renkaan laadussa.

Luotettavat talvirenkaat Michelin merkiltä

Michelin tarjoa niin Michelin nastarenkaat kuin kitkatkin niille, joita ympärivuotiset renkaat kiinnostavat. Merkillä on lukuisia testeissä menestyneitä malleja, kuten CrossClimate- ja Agilis-mallistot, joissa on kiinnitetty huomiota niin pitkään käyttöikään, varmaan etenemiseen myös lumisimmissa olosuhteissa sekä totta kai mahdollisimman lyhyeen jarrutusmatkaan. Pohjoisiin, eli myös Suomen, huippuhaastaviin oloihin sopivat mm. X-Ice renkaat, jotka tarjoavat ajajalleen ennenkokematonta varmuutta vaikka tienpinta muuttuisi peiliksi yllättäen.

Kun ostoslistalla on talvirenkaat Michelin hinta on hyvä kilpailuttaa. Kauttamme saat Michelin talvirenkaat edullisesti, sillä me olemme suorittaneet puolestasi jo paljon vertailua. Olemme kysyneet yhteistyökumppaneiltamme parhaat tarjoukset ja nyt voit itse valikoida vielä mieleisimmän myyjän. Useimmat tarjoavat renkaat suoraan asennuskumppanille, joten paitsi että saat Michelin talvirenkaat edullisesti, saat ne hyvin helposti – joko kotiin tai korjaamolle.

Michelin talvirenkaat hinta verkossa

Tiesithän, että renkaat kannattaa oikeastaan aina ostaa verkkokaupasta? Kun vertailet talvirenkaat Michelin hinta eri kaupoissa, huomaat, että valitsemalla sen helpon tavan ostaa eli klikkaamalla renkaat virtuaaliseen ostoskoriin, säästät jo selvää rahaa. Ja toisaalta voit tarttua samalla muihin tarjouksiin: Michelin nastarenkaat lisäksi voit hankkia talvellakin auton hyvinvoinnille elintärkeitä moottoriöljyjä, jäähdytysnesteitä, toisaalta talviajon lisävarusteita kuten jääketjuja. Koko talvikauden tarvikkeet voi ostaa yhdellä kertaa eikä sinun tarvitse pysähtyä huoltoasemille kuin tankkaamaan. Kotiintoimitus, haku noutopisteeltä tai lähetys suoraan lähimpään rengashuoltoon – miksi enää ostaa muualta?

Michelin talvirenkaat tarjous on nähtävissä, kun klikkaat sitä rengasmallia, joka palvelee autoasi parhaiten. Oli valintasi mikä tahansa, voit olla onneksi varma siitä, että saat taattua Michelin-laatua, jonka ansiosta tämä merkki on ollut yksi suurimpia autoilijoiden ja muiden renkaita kaipaavien suosikeista aina viime vuosituhannelta asti. Pelkästään viimeisen kolmen vuoden aikana Michelin on saanut Euroopassa yli 20 erilaista rengaspalkintoa, jotka viestivät siitä, että kuluttajien suosio ei ole aivan tyhjästä tempaistua.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 296
näytä lisää 20
alkaen 296
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun