Valitut suodattimet

205 55 R16 Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


MISTÄ OSTAA TALVIRENKAAT 205 55 16 KOOSSA?

Talvirengas hankinnat voivat tulla ajankohtaisiksi lähes milloin tahansa. Vaikka syksystä alkukevääseen määrätty lakisääteinen talvirengaskausi onkin hyvä hetki uusia rengassarja, voi tarve uusia 205 55 16 talvirenkaat iskeä muulloinkin. Renkaiden kestävyys riippuu monesta tekijästä, esimerkiksi ajo-olosuhteista. Jos talvirenkaalla on ajettu pääasiassa paljaalla asvaltilla, jäävät kilometrit alle 50 000, mutta taas pelkillä lumipinnoilla ajaminen saattaa tuplata renkaiden käyttöiän. 205 55 r16 talvirenkaat ovat käytössä useamman kuukauden vuodesta, mutta niillä ei pitäisi missään nimessä ajaa kesällä. Se varioittaa viileämpiin säihin suunniteltujen renkaiden kumiseoksen komponentteja, ja näin ollen vaikuttaa renkaan pito-ominaisuuksiin.

Vaikka laki ei määrittele, kuinka vanhaa rengasta voi käyttää, voi arvioida että talvirengas 205 55 16 koossa on käyttöikänsä lopussa noin kuuden vuoden jälkeen. Luonnollisesti mikäli urasyvyys laskee lähelle lakisääteistä kolmen millimetrin rajaa, olisi syytä päivittää renkaat. Jäisillä teillä urasyvyyden olisi syytä olla vähintään 5 millimetriä, jotta ajoturvallisuus ei vaarantuisi. Renkaat tulee myös säännöllisesti tarkastaa viiltojen, halkeamien tai muiden vaurioiden varalta. Siksi jokaisen autoilijan on hyvä varautua siihen, että renkaita voi uusia myös normaalien renkaanvaihtoaikojen ulkopuolella. Koska keskellä kesää ei välttämättä tavallisissa rengaskaupoissa ole juuri tarjontaa talvirenkaista, me tulemme mielellämme auttamaan.

Talvirengas 205 55 r16 halvalla

Haluamme pitää huolen, että asiakkaamme saavat ympäri vuoden talvirenkaat 205 55 r16 edullisesti. Sivustollemme olemme koonneet kaikki parhaat talvirenkaat 205 55 r16 koossa: kaikki tutut merkit kuten Pirellin, Michelinin ja Continentalin renkaat juuri sinun autoosi. Teemme hintavertailun helpoksi, ja teemme yhteistyötä verkon parhaiden myyjien kanssa. Heiltä löytyy laaja valikoima vuoden jokaisena päivänä, vain muutaman klikkauksen päässä. Näin ollen et ole riippuvainen kivijalkamyymälöiden pienestä varastotilasta tai sisäänostajan mieltymyksistä, vaan löydät sivustomme avulla lähes minkä tahansa rengasmallin.

Talvirenkaat 205 55 r16 hinta vaihtelee renkaasta riippuen, mutta me pidämme huolen että käsilläsi ovat netin parhaat tarjoukset. Voit tilata renkaat valmiiksi jo ennen pakollista vaihtoaikaa, jolloin vältät pahimman kiireen lokakuussa kun on aika vaihtaa nastat tai kitkat auton alle. Meidän avullamme saat talvirenkaat 205 55 r16 edullisesti vaikka juhannuksena, ja käytössäsi on silti kansainvälisten verkkokauppojen mittavat valikoimat. Sieltä löytyy jokaisen kuljettajan lempimerkit ja myös talviautoiluun tarvittavia varusteita lumiketjuista öljyihin. Talvirenkaat ovat autoilijalle kuin vakuutus vaikeissa ajo-oloissa, joten niihin kannattaa aina budjetoida rahaa ja pitää myös huoli, että saatavilla on samanlainen vararengas puhjenneen tilalle.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 325
näytä lisää 20
alkaen 325
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun