Valitut suodattimet

225 45 R17 Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


TALVIRENKAAT 225 45 17 KOKOLUOKASSA

Kun haussa on talvirenkaat 225 45 r17 edullisesti, voit aloittaa etsinnän täyttämällä hakukoneessemme rengaskoon. Pian eteesi aukeaa pitkä lista eri renkaista, sekä eriteltynä mikä on paras talvirenkaat 225 45 r17 hinta. Rengastekniikka kehittyy kaiken aikaa, ja kokovalikoima kasvaa sitä mukaa mitä suosituimmat automallit muuttuvat isommiksi. Korkeat ja raskaat katumaasturit tarvitsevat laadukkaat renkaat, ja monet suuremmat perheautot vaativat yhtä lailla renkailta tukea ja tasapainoisuutta. Parhaat talvirenkaat 225 45 r17 ovat kuitenkin sellaiset, jotka ovat mukavat ajaa: ajamisessa on tärkeää keskittyä liikenteeseen ja tiehen, ei siihen, miltä ajokokemus itsessään tuntuu. Hyvillä renkailla ohjaaminen on lähes automaattista ja kuljettaja on vuorovaikutuksessa tienpinnan kanssa, renkaiden välityksellä.

225 45 r17 talvirenkaat on mahdollista valita joko tuttuina nastarenkaina tai nastattomina kitkarenkaina. Mikäli olet nastarenkaiden ystävä, muista tarkastaa urasyvyyden, rengaspaineen sekä renkaiden kunnon lisäksi säännöllisesti myös nastojen kunto. Mikäli nastoja puuttuu paljon tai renkaiden välillä on huomattavia eroja nastojen määrässä, on renkaat syytä laittaa vaihtoon vaikka urasyvyyttä olisi vielä jäljellä. Nastat eivät myöskään saisi olla kovin ulkonevat. Sitä saattaa tapahtua, mikäli esimerkiksi renkaat on ajettu sisään kiireellä. Talvirenkaiden kanssa ei kannata hoppuilla, sillä yhden rengassarjan tulisi kestää käyttöä useampi vuosi, ajokilometreistä ja olosuhteista riippuen. Mikäli talviajokin tapahtuu pääasiassa asvaltilla, on sopiva vaihtoväli noin 50 000 kilometrin jälkeen.

Talvirengas 225 45 r17 verkosta

Meidän missiomme on helpottaa nettishoppailua talvirenkaiden osalta. 225 45 17 talvirenkaat saat kauttamme huomattavasti halvemmalla kuin tavanomaisista rengaskaupoista, joissa myös valikoima on niukempi. Monet arvostavat myös mahdollisuutta tilata renkaat suoraan asennuskumppanille vaihdettavaksi, sillä etenkin isojen renkaiden kanssa vaihtoon tarvitaan ammattimaiset välineet, joita harvalta löytyy kotoa. Talvirengas 225 45 17 tulee asentaa huolellisesti ja varmistaa renkaiden vakaus. Kuljettajan tehtävä on tasaisin väliajoin varmistaa, että renkaiden yleiskunto on kohdallaan ja rengaspaineet riittävät. Varsinkin katumaastureissa on talvirenkaiden rengaspaineen syytä olla valmistajan suosittelemassa maksimilukemassa. Muussa tapauksessa rengas saattaa reagoida liian hitaasti ohjaukseen, ja tämä vaikuttaa suoraan ajoturvallisuuteen.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 175
näytä lisää 20
alkaen 175
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun