Valitut suodattimet

R26 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka


Tuumakoon 26 renkaat verkosta

Internet on mullistanut myös erikoisrenkaiden kaupan. Nyt voit ostaa 26 tuuman renkaat netistä ilman, että joudut itse lähtemään kierrokselle. Kansainvälisten keskusvarastojen ansiosta on valikoimassa renkaat 26 tuumaa useita suosittuja merkkejä kuten Firestone ja Michelin, sekä Alliancen kaltaisia klassikoita maansiirtoon ja rakennustyömaille. Tässä kokoluokassa on saatavilla renkaita myös esimerkiksi golfkärryihin, joten voit olla varma, että pintakuviointien ja materiaalien suhteen et joudu tyytymään vain muutamaan vaihtoehtoon. Näin ehkä oli ennen, kun paikallisen rengaskauppiaan omat mieltymykset vaikuttivat siihen, millaiset renkaat 26 tuuman koossa hän otti valikoimaansa, mutta ne ajat ovat ohi.

Osta 26 tuuman renkaan netistä ja saat juuri sellaiset, jotka palvelevat sinun käyttötarkoitustasi. Saat samalla halutessasi ostettua kaikki muut työkoneidesi perusylläpitoon tarvittavat välineet ja aineet, kuten moottoriöljyt ja työkalut. Ymmärrämme kyllä, että kun allasi on satojen tuhansien arvojen työkone, sitä pitää kohdella erityisen huolella.

Renkaat 26 ammattikäyttöön

Ammattikuskit tietävät, että mitkä tahansa rimpulat eivät kuljeta painavia työkoneita tai ammattiajoneuvoja kovin kauaa. Tuumakoon 26 renkaat ovat sijoitus paitsi työturvallisuuteen myös siihen, että työpäiväsi sujuvat mukavasti ratin takana. Harva meistä nauttii kaupoilla kiertelystä ja hintojen vertailusta, joten osta 26 tuuman renkaat halvalla suosiolla meidän kauttamme. Huomaat pian, miten paljon mukavampaa on vain klikata ostokset ostoskoriin ja jäädä odottamaan, että rekka tuo uudet tuumakoon 26 renkaat pihaan. Olemme soittaneet puolestasi näille erikoisrenkaiden jälleenmyyjille ja hankkineet valmiiksi parhaat tarjoukset, joista voit poimia sinulle sopivimman hinnan. Et joudu turhaan juomaan kahvia rengaskaupoilla, vaan voit samalla hoitaa muitakin asioitasi. Renkaat 26 tuuman koossa saat myös ympäri vuoden, mikäli haluat hoitaa seuraavan kauden hankinnat jo hyvissä ajoin – kotoa käsin.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 21
näytä lisää 1
alkaen 21
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun