Valitut suodattimet

R24 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Raskaan sarjan tuumakoon 24 renkaat

Jos olet sivuillamme tarkoituksena löytää renkaat 24 tuuman koossa, tiedät varmasti mitä haet. Nämä isommalla vanteella varustetut 24 tuuman renkaat ovat monen ammattikuskin valinta. Tuumakoon 24 renkaat käyvät myös moniin maastoautoihin ja väkevämpiin nelivetoihin, joissa auton ja maanpinnan väliin tarvitaan tilaa. Koska kyseessä on monille eräänlainen työväline, ovat nämä renkaat usein melko arvokkaat. Osta 24 tuuman renkaat netistä, niin voit kuitenkin saada ne hyvään hintaan. Me haluamme tarjota vain parhaan hinta-laatusuhteen asiakkaillemme. Sen takia myös kaikki ne kumppanikaupat, jotka myyvät renkaat 24 tuuman koossa, ovat maineikkaita ja arvostettuja rengasalan toimijoita.

Renkaat 24 tuuman vanteella

24 tuuman renkaat sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Niitä käytetään vapaa-ajan off road ajossa, toisinaan taas pellolla maataloustöissä. Pelkkä vanteen halkaisija, eli juuri tuo tuumakoko, ei ratkaise renkaan soveltuvuutta vaan kannattaa myös tutkia tarkemmin sitä, millainen design renkaassa on ja millaista kumiseosta sen valmistukseen on käytetty. Tuumankoon 24 renkaat on usein myös esitelty tarkemmin kertoen siitä, millaisessa ajossa kyseinen malli on edukseen.

Erikoisrenkaat, kuten nämä 24 renkaat, eivät aina ole saatavilla kivijalkakaupoista. Siksi meillä onkin ilo esitellä sinulle markkinoiden kattavin valikoima eri malleja, kokoja ja merkkejä. Osta 24 tuuman renkaat verkkokaupasta etkä joudu itse siirtämään näitä jopa melko raskaita renkaita. Voit tilata ne kotipihaasi, työpaikalle tai esimerkiksi asennuskumppanille, joka hoitaa likaisen työn puolestasi. Sellaisia rengasvalmistajia kuin Alliance tai Starmaxx ei ole jokaisen rengaskauppiaan varastossa, koska hyllytilaa on rajoitetusti. Internetissä ei ole tätä ongelmaa. Saat internetin kautta juuri sellaiset renkaat, jotka tarvitset – et vain sellaisia renkaita, joita kauppias tahtoo myydä. 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 246
näytä lisää 20
alkaen 246
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun