Valitut suodattimet

R19 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Osta netistä 19 renkaat

19 tuuman renkaat eivät ole harvinaiset, mutta niitä ei ole joka autossa. Se tarkoittaa sitä, ettet välttämättä löydä renkaat 19 “ tavallisista kivijalkakaupoista tai perinteisistä rengasliikkeistä, vaan joudut kääntymään erikoismyyjien puoleen. Mutta älä huoli. Me pystymme tarjoamaan sinulle niin paljon valinnanvaraa kun aiot osta 19 tuuman renkaat, ettet ehkä uskokaan. Löydät renkaat 19 tuuman koossa esimerkiksi Hankookilta, Gripmaxilta ja mistä vain hintaluokasta.

Osta 19 tuuman renkaat verkon kautta, ja saat ne halutessasi vaikka työpaikallesi. Monipuoliset toimitusmahdollisuudet tekevät arjestasi hieman helpompaa, sillä 19 tuuman renkaat eivät ole pienimmästä päästä ja niiden kuljettaminen vaatii usein enemmän kuin henkilöauton takakontin. Renkaat 19 tuuman koossa alumiinivanteilla ovat nykyään jo melko yleiset, ehkä sinunkin autosi on katumaasturi tai jykevä farmari, joka vaatii isommat renkaat? Monet valitsevat myös hieman suuremman vannekoon siksi, että se miellyttää silmää. Ja sekin tietysti sopii!

19 tuuman renkaat autoon

Renkaat 19 “ kannattaa tilata verkkokaupasta. Vertailemalla eri jälleenmyyjiä ja heidän tarjouksiaan saatat säästää kymmeniä, parhaimmillaan satojakin euroja selvää rahaa. Modernit renkaat, joihin on käytetty pitkälle kehiteltyä kumiseosta ja joiden pintakuviointi on optimoitu suomalaisille teille, säästävät sinulta lisää rahaa. Nimittäin bensakuluissa. Kestäviä renkaita ei tarvitse olla myöskään jatkuvasti uusimassa. Muistathan tarkistaa renkaiden kulmauksen ammattilaisen avulla, jotta kulutus on tasaista eikä renkaat puhkea turhaan?

Renkaat 19 tuumaa saat kauttamme monelta eri myyjältä. Voit valita parhaat päältä, ja samalla kannattaa tutustua valitsemasi kauppiaan muuhun tarjoukseen. Saatat löytää ostoskoristasi pian kaikki autoilijan perustarvikkeet, onhan autossasi jo välttämätön ensiapulaukku, rengastunkki ja pesunesteet? Talveen voi varautua hankkimalla pakkasnesteet ja lumiketjut, nämäkin saat kauttamme niin halvalla kuin mahdollista.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 4502
näytä lisää 20
alkaen 4502
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun