Valitut suodattimet

R17 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


17 renkaat leveälle renkaalle

17 tuuman renkaat alkavat olla yhä yleisempi näky niin rengaskauppojen valikoimassa kuin autojen alla. Muutoksen taustalla on mm. teknologian kehitys sekä yhä suuremmat autot. Yhä useampi autoilija kaipaa autoltaan korkeaa käyttömukavuutta, toisin sanoen siis runsaasti tilaa, sekä tarvitsee autoltaan uusia ominaisuuksia. Kuljemme pidempiä matkoja raskaampien kuormien kanssa, joten on selvää, että renkaat 17 tuumaa tulevat tarpeeseen.

17 renkaat viittaavat vanteeseen, joka renkaalle tarvitaan. Vanteen reiän halkaisija on siis 17 tuumaa. Tämä tieto on yksi monista oleellisista informaatioista, joita löydät renkaastasi tai autosi ohjekirjasta. Osta 17 tuuman renkaat mikäli autosi valmistaja sitä suosittelee, sillä he ovat optimoineet rengasvalinnan jotta saisit kaikki tehot irti menopelistäsi.

17 tuuman renkaat netistä

Rengaskokojen, ja tietenkin autojen, kasvaessa on kasvanut myös valikoima. Meiltäkin löydät satoja renkaat 17 tuumaa koossa, joiden hintoja vertailla ja lopulta valita oikea rengasmyyjä ja sinulle sopivin hinta. Käyttämällä www.renkaat.com- sivuston palvelua ja poimimalla parhaan hinnan voit säästää laaturenkaissakin. Lisää säästöä syntyy, kun otat huomioon polttoainetaloudellisen ajotavan, pidät huolta rengaspaineista sekä kierrätät renkaita, jotta ne kuluvat tasaisesti. Osta 17 tuuman renkaat ajoissa ennen kuin kulutuspinta on liian ohut, sillä liian pitkälle venytetty renkaidenvaihto kasvattaa riskiä joutua onnettomuuteen.

Renkaat 17 “ tarjoavat vakaata ajoa, kun niillä on sopivan levyinen rengas yhdistettynä isompaan vanteeseen. Sinun tulisi myös noudattaa sitä ohjenuoraa, että vanteen tulisi olla saman levyinen sille asennettava rengas. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä isompi vanne, sitä raskaampaa ajaminen saattaa olla, etenkin jos jousituksessa on toivomisen varaa. Mikäli haluat muuttaa vannekokoa, voit myös konsultoida rengasalan ammattilaisia kuten asiakaspalveluamme, jossa osataan ehdottaa sinun ja autosi tarpeisiin sopivaa rengasta. 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 7713
näytä lisää 20
alkaen 7713
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun