Valitut suodattimet

R16 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Renkaat 16 tuuman vanteella

Oletko jo tutustunut renkaiden kokomerkintöihin? Monelle ne voivat tuntua melkoiselta munkkilatinalta, mutta kyseessä on lopulta hyvin yksinkertainen tieto renkaastasi ja sen ominaisuuksista. Sekä tietenkin siitä, miten se sopii autoosi. 16 tuuman renkaat ovat varsin yleiset henkilöautossa, ja kuten ehkä tiesikin, voit myös vaihdella näitä renkaan tavanomaisia mittoja hieman ilman, että joudut esimerkiksi teettämään autollesi muutoskatsastuksen. Renkaat 16 tuumaa tarkoittaa siis sitä, että näiden renkaiden vanteiden halkaisija on 16 tuumaa. Tämä mitoitus on yleistynyt kansainväliseen käyttöön, kuten muutkin renkaastasi löytyvät tiedot: jokaisen autoilijan olisi hyvä ymmärtää renkaisiin liittyvien symbolien ja lyhenteiden merkitys, sillä ne ovat samat kaikkialla maailmassa.

16 renkaat valikoimamme

Koska 16 renkaat on yksi yleisimpiä kokoja, on valikoimassamme tietenkin tuhansia renkaita tällä mitoituksella. Näin ollen joudut kärsimään korkeintaan runsaudenpulasta yrittäessäsi löytää sopivat renkaat: vaihtoehtoja on satoja! Tämä vanteen tuumakoko on tosiaan muutettavissa tuumalla suuntaan tai toiseen, jos koet sen omalle autollesi tarpeelliseksi. Usein kuitenkin valmistajan asettama kokosuositus, tässä tapauksessa renkaat 16 tuumaa, on paras autosi suorituskykyä ajatellen. Erilaiset rengaskoon laskurit auttavat selvittämään minkälainen yhdistelmä voisi toimia sinun autossasi.

16 tuuman renkaat ovat erinomaiset perusrenkaat, jotka sijoittuvatkin tuumakoossa juuri keskivaiheille. Nykyään rengaskoot ovat jo isompia kuin muutama vuosikymmen sitten, jolloin usein vannekokokin oli vastaavasti pienempi. Mutta ovathan autotkin kasvaneet! Tämä on myös lisännyt turvallisuutta tieliikenteessä, joten muutos on oikein iloinen asia.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 6866
näytä lisää 20
alkaen 6866
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun