Valitut suodattimet

R14 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Tuumakoko 14 renkaat autoon

Tiedätkö, minkälaiset renkaat sopivat parhaiten autoosi? Lukeeko autosi käsikirjassa 14 renkaat, tai mahdollisesti nykyisten renkaidesi sivuvallissa? Sieltä selviää sen lisäksi, sopiiko autoosi 14 tuuman renkaat, myös seuraavat asiat: renkaan leveys, maksimikuorma ja esimerkiksi renkaan aiheuttama melu. Tämä sama informaatio tulee olla kaikissa renkaissa, oli käyttötarkoitus mikä tahansa, joten tuumakoon 14 renkaat voivat tulla käyttöön myös esimerkiksi isokokoiseen mönkijään. Nämä renkaat ovat matalat ja kevytrakenteiset, mikä tietysti tarkoittaa sitä että ne ovat polttoainetehokkaat.

Osta 14 tuuman renkaat pelti- tai alumiinivanteilla. Vanteen koko ilmoitetaan tuumissa, ja yksi tuuma on noin 26 mm. Näin voit laskea myös metrijärjestelmässä renkaat 14 tuumakoon mitan. Muistathan, että renkaan leveyden tulisi olla samaa luokkaa vanteen leveyden kanssa. Jos haluat tehdä radikaaleja muutoksia autosi tai muun kulkuvälineesi rengasvarustukseen, kannattaa aina kysyä apua asiantuntijoilta jotka voivat neuvoa siitä, sopivatko 14 tuuman renkaat sinulle.

14 tuuman renkaat monelta merkiltä

Mikä on lempirengasmerkkisi? Oletko käyttänyt jo vuosia samaa merkkiä, vai vaihdellut ja etsinyt luotettavaa ratkaisua? Osta 14 tuumaan renkaat netistä ja säästä rahaa; näin ehkä uskallat antaa tilaisuuden myös uudelle merkille. Sijoita enemmän rahaa ja osta tunnetun laatumerkin kesä- tai talvirenkaat, tai kokeile rohkeasti jotain viime vuosina markkinoille saapuneista haastajista, kuten Hi Fly tai Sailun.

14 tuuman renkaat voit vaihtaa helposti itse, sillä kyseiset renkaat eivät paina paljoa eivätkä vaadi erikoistyökaluja. Sivustollamme on neuvottu yksityiskohtaisesti, miten auton renkaat vaihdetaan, ja tätä ohjeistusta seuraamalla et voi kuin onnistua. Mahdolliset työkalut tähän tehtävään voit tilata helposti myös kauttamme, kilpailuttamalla parhaan hinnan myös näille joka kuljettajan välttämättömille välineille. 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2332
näytä lisää 20
alkaen 2332
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun