Valitut suodattimet

R13 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Tuumakoon 13 renkaat hinta

Me Renkaat.com-sivulla haluamme palvella kaikenlaisia renkailla liikkujia. Olit sitten pyöräilijä, golffaaja, kuorma-autokuski tai ihan tavallinen henkilöautolla liikkuja, on tarkoituksemme tehdä liikkuminen sinulle helpoksi ja halvaksi. Siksi osta 13 tuuman renkaat netistä, josta saat ne halvimmalla. Tiesitkö, että edullisimmat renkaat 13 tuumassa maksavat vain hieman yli 30 euroa kappale? Jos taas tahdot investoida laaturenkaisiin, on valikoimamme arvokkaimman renkaan hinta on useita satoja euroja. Löydät siis monta eri hintaa ja monta erilaista rengasta!

Tuumakoon 13 renkaat ovat näppärän kokoiset ja sen lisäksi ne rullaavat kevyellä vastuksella, vähentäen autosi bensankulutusta. Monet suosivat nykyään suurempia renkaita niiden vaikuttavan ulkonäön vuoksi, mutta tiedämme että 13 tuuman renkaat ovat siitä huolimatta monen makuun. Renkaan profiili vaikuttaa paljon sekä ajo-ominaisuuksiin että siihen, miltä rengas näyttää autossasi – kokeile siis rohkeasti ja leikittele pölykapseleilla, voit helposti muuttaa autosi ilmettä.

13 tuuman renkaat myös peräkärryihin

Tuumakoon 13 renkaat ovat yhä vakiorenkaat monessa henkilöautossa. Toisaalta nykyään 13 tuuman renkaat saattavat olla sopivat myös suurempiin peräkärryihin. Renkaat, niiden muotoilu ja materiaalit kehittyvät jatkuvasti, joten ei kannata tuijottaa liikaa pelkkiä numeroita. Osta 13 tuuman renkaat verkkokaupasta niin saat ne edullisesti, ja voit toisaalta investoida renkaiden muihin ominaisuuksiin kuten energiatehokkuuteen tai pitoon.

Renkaan tuumakokoa voi muuttaa tuumalla ilman, että autosi täytyy muutoskatsastaa. Kannattaa kuitenkin harkita pitkään sitä, haluaako pelkästään ulkonäön takia vaihtaa toimivat renkaat 13 tuuman koossa suurempiin. Saatat samalla joutua laskemaan vaatimuksia ajo-ominaisuuksille. Autosi manuaalista löydät varmasti tarkat ohjeistukset siitä, minkälaiset renkaat ovat parhaat. Niitä noudattamalla autosi toimii juuri niin kuin on suunniteltu. Rengaskoon suurentaminen saattaa lisätä ajomelua sekä tehdä ohjaamisesta raskaampaa, ja myös nostaa arkiautoilun hintaa. 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 864
näytä lisää 20
alkaen 864
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun