Valitut suodattimet

R12 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


12 tuuman renkaat netistä

Onko ostoslistalla uudet renkaat 12 tuuman halkaisijalla? Sitten kannattaa tutustua valikoimaamme, josta löydät satoja eri vaihtoehtoja ja tietenkin, tuumakoon 12 renkaat halvalla. Näitä kevyempiä ja kompaktimpia renkaita käytetään niin henkilöautoissa, kevyissä pakettiautoissa kuin esimerkiksi mopedeissakin. Yhtä paljon kuin on erilaisia kuljettajia, joiden menopeliin renkaat 12 tuuman koossa kuuluvat, on meillä valikoimaa. Kenenkään kuskin ei tarvitse tyytyä vain yhdenlaisiin renkaisiin vaan löydät valikoimasta kymmeniä rengasmerkkejä, useampia malleja ja lopulta se oikea rengas juuri sinun kulkuvälineeseesi.

Renkaat 12 tuumaa kokoluokassa

Oli allasi sitten mönkijä, mopo tai kevyempi henkilöauto, kannattaa renkaat 12 tuumaa luokassa ostaa netistä. Säästät aikaa ja rahaa, kun et joudu kiertelemään kaupoilla etsien juuri sitä mieleistä merkkiä. Voit hyödyntää yhteistyömyyjiemme huipputarjouksia: sivustoltamme näet hyvän yleiskatsauksen siitä, mikä on tuumakoon 12 renkaat hinta kullakin myyjällä. Sen lisäksi, että näet renkaat 12 tuumaa koon, näet sivustollamme myös muuta oleellista tietoa renkaasta. Nykyään EU velvoittaa merkitsemään myös esimerkiksi kulumis- ja kantamisindeksit, eli voit tehdä yhä tarkempaa selvitystä renkaiden laatueroista.

Osta 12 tuuman renkaat hyvissä ajoin ennen kuin nykyisissä renkaissa kulutuspinta käy liian ohueksi. Varsinkin Suomen epävakaisilla ajokeleillä on hyvin tärkeää, että urat ovat riittävän syvät ja renkaalla riittää pitoa. Tuumakoon 12 renkaat hinta ei saisi olla este sille, että ajat aina turvallisesti ja pidät huolta myös siitä, ettet vaaranna muita tielläliikkujia. Saat 12 renkaat halvalla, joten voit huoletta ostaa vaikka varaparin rengasrikkojen varalle.

Tuumakoon 12 renkaat helppo toimitus

Saat renkaasi nopeimmillaan alle viikossa kun tilaat tuumakoon 12 renkaat halvalla kauttamme. Teemme jatkuvasti töitä voidaksemme tarjota asiakkaillemme aina vaan edullisempia hintoja ja helpompia ostokokemuksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tutustuu tarkemmin renkaiden ominaisuuksiin ja kertoo niistä mielellään myös tarkemmin, mikäli epäilet renkaiden sopivuutta autoosi tai esimerkiksi skootteriisi. Kaikki renkaat eivät käy kaikkiin ajoneuvoihin, joten kannattaa ennemmin varmistaa sopivuus etukäteen ja säästyä näin palauttamisen ja kaupan perumisen vaivalta. 

Vaihtamiseen suosittelemme aina asiantuntijan apua, mikäli olet ensimmäistä kertaa asialla. Renkaidenvaihto on kuitenkin sellainen taito, joka jokaisen kuljettajan tulisi hallita. Siksi sitä kannattaakin harjoitella ennemmin tutussa ja turvallisessa ympäristössä kuin tosipaikan tullen esimerkiksi pimeän moottoritien varrella kaatosateessa. Sivustoltamme löydät erittäin selkeät ohjeet tähänkin. Mikäli sinulta puuttuu työkaluja tai auton säännölliseen huoltoon vaadittavia välineitä tai aineita, pidämme huolta siitä, että saat ne kauttamme yhtä lailla edulliseen hintaan kuin kesä- ja talvirenkaat.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 928
näytä lisää 20
alkaen 928
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun