Valitut suodattimet

R10 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


Tuumakoon 10 renkaat ovat kevyet

10 tuuman renkaat alkavat olla valikoimamme pienikokoisimpia renkaita, mitä tulee vanteen halkaisijaan. Kuten aina, löydät tuumakoon 10 renkaat sivustomme kautta moneen eri tarkoitukseen: niin kompakteihin henkilöautoihin, moottoripyöriin ja skoottereihin sekä esimerkiksi maatalouden koneisiin. Osta 10 tuuman renkaat milloin vain verkosta, sillä et ole turhaan sidottu sesonkeihin kuten tavallisessa rengaskaupassa ja voit löytää kauden ulkopuolella upeita tarjouksia. Pääset myös hyödyntämään nopeita toimitusaikoja ja lyhyempiä jonoja asennuspalveluihin jos olet ajoissa liikkeellä.

Kun valitset autoosi oikeankokoista rengasta, tärkeintä on tarkistaa mitä autosi tai moottoripyöräsi valmistaja ohjeistaa. Renkaat 10 “ ovat melko pienikokoiset, ja oikean koon löytämiseen kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi kulkuvälineesi paino ja koko. Rengas vaikuttaa autosi ajettavuuteen. Hyvä rengas lisää auton suorituskykyä, vääränlainen taas saattaa merkittävästi laskea autosi tehokkuutta. Vanteen rakenteella on myös oma osuutensa siihen, miten autosi kulkee. Osta 10 tuuman renkaat kun olet varmistanut ensin autosi manuaalista, että kyseinen koko on juuri se, mikä tekee sinun liikkumisestasi helpompaa.

10 tuuman renkaat uutena

Moni ostaa renkaat 10 tuumaa koossa käytettynä ajatellen, ettei varsinkaan pienempien renkaiden kohdalla tarvitse olla niin tarkka. Mutta renkaan koko ei vaikuta kulumiseen tai siihen, millaisia iskuja rengas on saanut käytössä – etkä voi koskaan luottaa myyjän olevan 100% rehellinen renkaan historian osalta. Siksi kannattaa mieluummin ostaa halvalla renkaat 10 tuumaa uutena, sillä tämä on paras tapa varmistaa ettei renkaissasi ole näkymättömiä vaurioita tai mainostettua ohuempi kulutuspinta.

Renkaat 10 “ kategoriasta pystyt valitsemaan monen eri levyisiä renkaita erilaisilla rengasprofiileilla. Voit siis valita renkaan pitkälti oman maun mukaan, ehkä sinulla on jo tietty malli mielessäsi? Onko renkaasi vyörengas? Sen voit varmistaa katsomalla renkaasi merkintöjä: Jos ennen tuumakokoa näet R-kirjaimen, se viittaa renkaan radial-rakenteeseen. Eli silloin kyseessä on yleisin autorenkaan rakenne, vyörengas. Mikäli renkaastasi on nämä tiedot päässeet jo kulumaan pois, on viimeistään aika vaihtaa uuteen rengassarjaan. Oleelliset tiedot rengasostoksille voit tarkastaa totta kai autosi ohjekirjasesta. 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 698
näytä lisää 20
alkaen 698
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun