Valitut suodattimet

Shell Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Shell moottoriöljyt

Shell on suurin moottoriöljyjen toimittaja koko maailmassa ja me autamme sinua löytämään Shell voiteluaineet ja Shell öljyt halvalla!

Asiantuntija Shellillä ovat laittaneet paljon aikaa moottoriöljyjen kehitykseen ja sen seurauksen moottoriöljyihin on tullut monia innovaatioita, jotka parantavat autosi suorituskykyä. Yksi näistä innovaatioista on käyttää öljyjen pohjana kaasua raakaöljyn sijaan. Synteettisissäkin moottoriöljyissä 75-90%, eli sen pohja perustuu luonnolliseen öljyyn ja se on mistä moottoriöljyjen epäpuhtaudet yleensä johtuvat. Shellin Pure Plus teknologia sen sijaan puristaa kaasun kristallin kirkkaaksi öljyksi josta ei löydy raakaöljyn epäpuhtauksia. Puhtaampi moottoriöljy taas varmistaa sen, että moottorisi pysyy puhtaana ja näin se ikä pitenee ja suorituskyky paranee.

Shell öljyt on kehitetty niin, että ne vähentävät niin öljyn kuin bensakin kulutusta. Ensinnäkin moottoriöljyjen haihtumisprosenttia on kyetty laskemaan mikä tarkoittaa, että öljyn kulutus vähenee. Tästä johtuen öljyt pitää vaihtaa harvemmin mikä säästää aikaa ja rahaa. Toisaalta Shellin moottoriöljyt tuottavat vähemmän kitkaa kuin halvemmat merkit, näin vähentäen vastusta mikä taas johtaa alhaisempaan bensankulutukseen.

Parhaat Shell öljyt

Shelliltä löytyy öljyjä kaikkiin ajoneuvoihin ja moottoreihin ja sen takia valintaa helpottamaan onkin kehitetty Shell öljynvalitsin. Shell öljynvalitsin auttaa sinua löytämään juuri sinun moottorillesi sopivan öljyn, joka suojaa ja tehostaa sinulle sopivassa suhteessa. Me taas autamme sinua löytämään parhaat Shell öljyt netistä, että voit säästää aikaa ja rahaa. Vaikka öljyvalitsin auttaa sinua löytämään oikean seoksen autoosi, kannattaa muutama Shell öljy kuitenkin tuntea itse, sillä sinä tunnet autosi parhaiten ja voit arvioida mitä se kaipaa, vaikka useampi öljy siihen sopisikin.

Shell Helix Ultra öljyt ovat yhtiön lippulaiva, ja ne ovat synteettisiä moottoriöljyjä. Niiden puhtaus on niiden valttikortti. Shell Helix Ultra öljyt suojaavat moottoriasi epäpuhtauksien syntymiseltä poikkeuksellisen hyvin ja tämä tarkoittaa, että öljyjen suositeltu vaihtoväli on suurempi kuin muilla valmistajilla. Tämä taas tarkoittaa säästöjä kuluttajalle. Shell Helix Ultra öljyjen luotettavuuden puolesta puhuu myös se, että Ferrarit käyttävät vain sitä, ja moni muukin suuri tehoisten autojen valmistaja suosittelee Shellin lippulaivaa Helix Ultraa. Helix Ultraa löytyy todella monta tyyppiä, ja Shell öljyvalitsin auttaa sinua löytämään sinun autoosi sopivan Helix Ultran.

Diesel moottoreille Shell valmistaa myös useampaa eri moottoriöljyä. Helix HX3 on suunnattu vanhoille moottoreille puhdistaen niitä, Helix HX5 taas keskittyy dieselmoottoreiden tehojen ylläpitämiseen, kun taas HX7 on suunnattu suorituskykyyn ja letkaa johtaa täyssynteettinen Helix Ultra Diesel.

Löydä paras Shell öljy hinta ja suojaa moottorisi!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 6
alkaen 6
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun