Valitut suodattimet

Motul Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Motul moottoriöljyt

Ranskalainen Motul on perinteikäs moottoriöljyjen valmistaja ja oli ensimmäinen yritys, joka toi markkinoille synteettiset moottoriöljyt. Me autamme sinua löytämään Motul voiteluaineet ja Motul öljyt halvalla, säästäen sinulta aikaa ja rahaa!
Motulin filosofiana toimii moottoriöljyjen valmistaminen joka tarpeeseen, niin uusille tehotykeille kuin vanhoille luotettaville maantien taittajille, niin kaksipyöräisille kuin veneillekin. Laaja valikoima toki välillä vaikeuttaa öljyn valintaa, mutta Motul öljynvalitsin auttaa sinua löytämään juuri sinun moottoriisi sopivan moottoriöljyn. Yritys onkin erikoistunut tarkkuuteen, Motul onkin tutkinut huolellisesti eri merkkien ja eri vuosimallien moottoreita ja kehittänyt yksityiskohtaisesti moottoriöljyjä jotka sopivat parhaiten juuri kyseiseen moottoriin. Motulin ymmärrys eri moottoreiden tarpeista tekeekin siitä erinomaisen ja monipuolisen valmistajan.

Kokonaisuutena Motul on perinteikäs ja kokenut moottoriöljyjen valmistaja, jolta löytyy paljon tehokkaille moottoreille ja kilpailemiseen tarkoitettuja moottoriöljyjä, mutta myös yleiseen käyttöön tarvittavaa voiteluainetta.

Parhaat Motul öljyt

Vaikka Motul on synteettisten öljyjen suuri valmistaja ja osaa myös perusreseptien salat, on se ymmärtänyt sen lisäksi tarkasti eri kuluttajien tarpeita. Vaikka osittain tai täysin synteettiset öljyt ovat tällä hetkellä moottoriöljyjen parhaimmisto, ne eivät välttämättä ole kuitenkaan paras vaihtoehto aivan kaikenlaiseen käyttöön. Esimerkiksi kesäautoihin joilla ei kerry niin paljon kilometrejä on kovin erilaiset tarpeet, kuin jokapäiväisessä käytössä oleville autoille tai tehokkailla uusilla autoilla. Motul öljyvalitsin auttaa sinua löytämään sinulle sopivan moottoriöljyn.

Motul 300V Power on esimerkki moottoriöljystä, joka on tarkoitettu erityisesti korkea tehoisiin, mutta vähän käytössä oleviin autoihin. Ester Core teknologia vähentää öljyn kilometrimäärää, mutta se suojelee moottoria käynnistyksen aikana, mikä on oleellista korkean tehon koneissa. Siinä missä moni muu öljy käyttäytyy toivotusti vasta lämmittyään, suojaa 300V Power moottoria kylmänäkin. Näin viikonloppuautosta saa enemmän irti pidempään.

6100 sarja sen sijaan on esimerkiksi Motulin moottoriöljyjen luotettava kulmakivi. 6100 Motul öljy hinta ei päätä huimaa ja se silti tarjoaa erinomaista suojaa erityisesti vahvoille moottoreille, jotka sitä tarvitsevat. 8100 sarja sen sijaan tähtää ekologisuuteen ja 8100 sarjasta löytyykin monta eri öljyä, joissa on keskitytty eurooppalaisten autojen tarpeille. 8100 sarjan ekologiset öljyt tarjoavat luotettavaa suojaa moottoreille ja kestävät pitkään mahdollistaen harvemman vaihtovälin.

Motulin 4100 ja 2100 sarjan öljyt taas palvelevat erinomaisesti vanhempaa autokantaa. Nämä öljyt sopivat laajemmin eri merkkeihin ja palvelevat hyvin asiakaskuntaa jotka kaipaavat luotettavaa moottoriöljyä halvemmalla hinnalla.

Renkaat.com auttaa sinua löytämään parhaan hintaiset Motul öljyt netistä ja näin säästät rahaa ja vaivaa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 31
näytä lisää 11
alkaen 31
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun