Valitut suodattimet

Liqui Moly Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Päämäärä

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Liqui Moly moottoriöljyt

Liqui Moly on saksalainen moottoriöljy valmistaja ja vaikka se ei olekaan vielä suomessa saavuttanut suurta markkinaosuutta, niin on se yksi saksan markkinoiden myydyimmistä moottoriöljyjen ja voiteluaineiden valmistajista. Ja se, että yritys kykenee olemaan menestyneimpien joukossa Saksassa, kertoo omaa taruansa Liqui Moly öljyjen laadusta. Me autamme sinua löytämään Liqui Moly voiteluaineet ja Liqui Moly öljyt halvalla!

Liqui Moly on viime vuosisadan vaihteessa Saksassa perustettu yritys. Sen jatkuva ja armoton tuotekehitys on tehnyt siitä yhden tämän vuosisadan parhaista öljyjen valmistajista. Heidän mottonsa on, että jos moottori on auton sydän, on moottoriöljy sen veri. Ei yhtä ilman toista ja Liqui Moly tuottaakin erittäin laadukkaita öljyjä nykypäivän moottoreille. Nykymoottoreissa ei ole tarpeeksi, että moottoriöljy vain voitelisi ja viilentäisi, vaan suurempi rasitus ja lämpötilat ovat vaatineet öljynvalmistajilta nousua haasteeseen. Ja tässä Liqui Moly on onnistunut hyvin.

Sen sijaan, että Liqui Moly valmistaisi öljyjä jotka vastaavat valmistajien ja Euroopan standardeja, on se pyrkinyt viemään kehityksensä vielä asteen pidemmälle. Liqui Moly pyrkii tekemään jokaiselle moottorille tarkasti sopivia moottoriöljyjä tietäen, että näin niistä saadaan eniten irti. Tämän lisäksi Liqui Moly ei vaan vastaa alan standardeja vaan valmistaa moottoriöljyjä jotka pitävät erityisen hyvää huolta moottorien puhtaudesta samalla käyttäytyen hyvin säässä kuin säässä. Liqui Moly öljy hinta on myös erittäin kilpailukykyistä.

Parhaat Liqui Moly öljyt

Koska Liqui Moly valmistaa jokaiselle moottorille tarkasti suunniteltua öljyä, voi omaan moottoriin oikean löytyminen tuntua vaikealta. Tässä apuun tuleekin Liqui Moly öljyvalitsin, jonne syöttämällä autosi tiedot saat tietää, mitä autosi kaipaa. Öljyvalitsin auttaa sinua löytämään mitä tarvitset ja me autamme sinua löytämään helposti ja halvalla Liqui Moly öljyt netistä!

Liqui Moly Top Tec on hyvä esimerkki valmistajan korkeasta laadusta. Se sopii erityisesti moderneille bensa ja dieselmoottoreille. Se on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja pitkiä öljynvaihto välejä ilman, että sen suorituskyky tai suojauskyky huononisi. Toinen Liqui Molyn laatu moottoriöljyistä on Buen Funcionamiento, joka on alun perin suunnattu Espanjan markkinoille.

Yritys tarjoaa myös laajan valikoiman öljyjä vaihteiston ikää pidentämään. Liqui Moly öljyt tarjoavat hyvää suojaa vaihteistolle ja estävät mahdollisesti kalliiden kulumien ja vaurioiden syntymisen. Top Tec MTF öljyt takaavat pitkän keston vaihteistollesi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 97
näytä lisää 20
alkaen 97
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun