Valitut suodattimet

Fuchs Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Viskositeetti

Myyjä


Fuchs moottoriöljyt

1931 Saksassa perustetusta kemian alan yrityks Fuchsista on kasvanut ajan kanssa iso tekijä moottoriöljy ja voiteluaine markkinoilla. Saksalainen osaaminen autojen parissa on jo hyvin tunnettu, mutta on hyvä huomioida myös tämä saksalainen moottorien kunnossapidon ystävä. Me autamme sinua löytämään Fuchs voiteluaineet ja Fuchs öljyt halvalla!

Fuchs moottoriöljyjen joukossa on erityisesti yksi piirre joka vahvistaa Fuchsin mainetta markkinoilla, ja se on heidän kehittämänsä XTL teknologiansa. XTL teknologia on kehitetty erityisesti uusia moottoreita silmällä pitäen. Samalla kuin moottorit ovat pienentyneet ja tehostuneet on niiden osat joutuneet kovemmalle kulutukselle ja niiden lämpötilat nousseet. Fuchsin XTL teknologialla varustetut moottoriöljyt antavat moottoriin tasaisesti lisätehoa pitkän aikavälin yli. Tämä johtuu suurimmaksi osaksi Fuchsin suunnittelijoiden kyvystä vähentää öljyn kitkaa lämpötilasta riippumatta, XTL teknologialla varustettujen moottoriöljyjen käyttäytyminen on siis taattua niin kylmällä startatessa kuin moottorin kuumentuessakin. Fuchsin moottoriöljyt ovatkin erinomainen valinta suomen sääolosuhteisiin sillä yhtiö lupaa, että XTL teknologia on voitelee moottorin 55% nopeammin kylmällä startatessa ja lyhentäisi myös kylmän sään startti aikaa 35%.
Fuchs tarjoaa monipuolisen valikoiman voiteluaineita ja moottoriöljyjä. Saksalainen insinööri taito on kehittänyt niistä monipuolisia ja hyvin pärjääviä erityisesti eurooppalaisille autoille, vähentäen kulutusta ja tarjoten hyvän kylmässä käyttäytymisen. Fuchs öljy hinta kuitenkin vaihtelee paljon, joten Renkaat.com auttaa sinua etsimään oikean tuotteen parhaaseen hintaan.

Parhaat Fuchs öljyt

Moottoriöljyjen valitseminen on monesti vaikeaa, mutta Fuchs öljyvalitsin auttaa löytämään oikean tyyppisen öljyn sinun moottorillesi. Me taas autamme sinua löytämään Fuchs öljyt netistä niin, että voit helposti vertailla hintaa ja tilaamisen helppoutta. Vaikka öljyvalitsin auttaakin öljynvalinnassa, moneen autoon kuitenkin voi laittaa useampaa Fuchs öljyä ja sinä tiedät parhaiten mitä ominaisuuksia haluat autossasi parantaa, joten käydään läpi valmistajan yleisimmät moottoriöljyt.
Fuchs Titan Supersyn on valmistajan ekologisempi moottoriöljy. Supersyn parantaa moottorin käyttäytymistä ja vähentää polttoaineen kulutusta. Sen hyvä käyttäytyminen kylmissä lämpötiloissa ja sen alhainen haihtuminen tekevät siitä erinomaisen öljyn myös kovaan kulutukseen.

Fuchs Titan Race sen sijaan on tarkoitettu tiukkaan ajoon tehokkailla moottoreilla. Nimensä mukaisesti se sopii myös kilpa-ajamiseen. Titan Race sopii niin diesel -kuin bensakäyttöisille moottoreille ja sen erittäin alhainen kitka vastus auttaa sinua saamaan kaiken irti moottoristasi.

Fuchs tarjoaa öljyjä jotka suojaavat moottoria samalla vähentäen polttoaineen kulutusta. Fuchsilta kuitenkin löytyy myös öljyt kovaan käyttöön ja kokonaisuutena Fuchs tarjoaa kiitettävän määrän laadukkaita moottoriöljyjä ja hyviä voiteluaineita pitämään kulkuneuvosi parhaassa kunnossa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2
alkaen 2
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun