Valitut suodattimet

Castrol Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Päämäärä

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Castrol moottoriöljyt

Castrol mottoriöljyt ovat olleet jo pitkään alan tunnetuin nimi. Ja Castrolin tapauksessa tämä maine on ansaittu kovalla työllä, kehityksellä, monipuolisuudella ja tasaisuudella. Castrol valmistaa nimittäin alan laadukkaimpia tavallisia moottoriöljyjä ja synteettisiä moottoriöljyjä. Castrol voiteluaineet niin ikään pidentävät moottorien käyttöikää autoissa, kuorma-autoissa, veneissä kuin moottoripyörissäkin.

Castrol moottoriöljyjen kehityksessä on otettu huomioon nykyisten autojen muutokset. Autojen moottorit työskentelevät enemmän ja kuumenevat enemmän kuin ennen, joten moottoriöljyjenkin täytyy kestää kuumuutta eri tavalla kuin ennen. Castrol onkin onnistunut kehittämään moottoriöljyjensä tasapainon huippuun, ne kestävät kuumuutta ja suojaavat tärkeitä moottorin osia niiden kuumetessakin, samalla öljy on kuitenkin kehitetty niin, että se ei tartu moottoriisi kolesterolin tavoin, vaan tarjoaa parasta suojaa.

Kuitenkin eri moottoreihin sopii eri öljyt ja moni kamppaileekin oikean öljyn valitsemisen kanssa. Castrol öljyvalitsin kuitenkin auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan moottoriöljyn. Oikea öljy oikeassa moottorissa pitää huolta, että moottorisi on suojattu ja sen ikä pitenee. Meidän sivustomme taas pitää huolta, että löydät Castrol öljyt halvalla ja saat ne helposti, tehden moottoriöljyn ostamisesta helpompaa kuin ikinä. Kun tilaat Castrol öljyt netisistä, säästät selvää rahaa ja säästät itseltäsi reissu kauppaan!

Parhaat Castrol öljyt

Castrol öljy hinta-laatu suhteeltaan ovat erinomaisia sijoituksia kulkuneuvoosi. Hyvä moottoriöljy pidentää autosi ikää, mutta eri moottorit tarvitsevat hieman erilaista suojaa. Tämän takia valintaa helpottaakin tieto siitä, mitä oma auto kaipaa, suojaa vai suoritusta. Castrol tarjoaa jokaiseen tarpeeseen alan parhaita öljyjä.

Castrol GTX on suunniteltu niin, että autosi moottorijäämät eivät ajan kanssa tuki tärkeitä öljyväyliä kolesteroli kertymän tavoin ja näin vahingoita moottoriasi. Castrol GTX moottoriöljy ei kuitenkaan vain suojaa moottoriasi näiltä kertymiltä, vaan myös puhdistaa moottoriasi jo syntyneistä tukkeutumista. Moottorin puhtautta suojeleva moottoriöljy on hyvä valinta erityisesti vanhoihin autoihin, joissa kertymää on saattanut tulla tai jos ei ole esimerkiksi muistanut vaihtaa auton öljyjä suositetun kilometrimäärän jälkeen.

Castrol Edge taas on valmistajan lippulaiva moottorien suoritukseen. Samalla kun autojen tehot kasvavat niin kasvavat niiden moottorien käyttöpaineet ja ne lämpenevät enemmän, tällöin moottoriöljyltäkin vaaditaan enemmän. Edge moottoriöljy on Castrolin vastaus tähän ongelmaan, kilparadoilla testattu Edge on valmistajan kaikkien aikojen kestävin ja kehittynein öljy. Edgessä on käytetty uutta Fluid Strength teknologiaa joka vahvistaa öljyä, näin vähentäen metallipintojen kosketusta ja antaen moottoristasi parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Castrol öljyvalitsin auttaa sinua löytämään sopivan öljyn juuri sinun moottorillesi Castrolin laadukkaiden öljyjen valikoimasta. Me taas autamme sinua löytämään parhaan hinnan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 31
näytä lisää 11
alkaen 31
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun